In ons winterseizoen organiseren wij reeds jaren een 4-tal wijn spijsavonden in samenwerking met vinoloog Ruben Knijnenburg van WeKnowVino. Sinds de uitbreiding van ons bedrijf met een feestzaal, worden deze wijn spijsavonden gehouden in de sfeervolle authentieke moderne ‘Boerenstal’, grenzend aan Grandcafé 1837. Afgelopen edities stond de wijn centraal, meestal verbonden aan een herkomst. Dit seizoen zetten wij de keuken centraal met Executive Chef Mike van Rheenen. Mike laat graag zijn stijl van koken en vernieuwingen binnen 1837 zien en proeven. Door het eten centraal te zetten wordt de diversiteit tussen de verschillende wijnen groter.

Onderstaand de data van de Wijn Spijs Avonden 2018-2019:
– Woensdag 17 oktober 2018
– Woensdag 21 november 2018
– Woensdag 23 januari 2019
– Woensdag 20 februari 2019

Aanvang om 18.30 uur
U wordt ontvangen met een amuse en aperitief. De keukenbrigade bereidt voor u een 4 gangen diner. Iedere gang wordt begeleid met een passend glas wijn. Onze vinoloog vertelt u alles over de wijnen.
Het diner wordt afgesloten met koffie, thee of cappuccino met lekkernij uit eigen keuken. Een wijn spijs avond bedraagt € 62,50 per persoon. Uitsluitend op reservering mogelijk. U kunt reserveren via info@grandcafe1837.nl of 015 3108383.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *