Ben jij positief ingesteld en heb je de juiste ervaring voor deze baan? Stuur dan nu je CV en contactgegevens zodat we contact met je op kunnen nemen!

Het Grand Café is gevestigd in een prachtig rijksmonument gelegen in het authentieke hart van Nootdorp. De keuken is geopend van 11.00 uur tot 21.30 uur. Naast een High Tea en High Wine/Beer, of een drankje tussendoor, kan je zowel binnen als op het mooie terras heerlijk plaatsnemen voor ook een gevarieerde lunch en/of diner. De keukenbrigade wisselt 4 keer per jaar van dinerkaart en bereidt gerechten met de Spaanse Josper, een grilloven op houtskool gestookt tot wel 400 graden. De gerechten zijn stoer, bereidt met verse ingrediënten geheel in eigen keuken. Het Grand Café beschikt sinds december 2016 over een prachtige nieuwe ruimte, ‘de Boerenstal’, grenzend aan het Grand Café, voor feesten, partijen en bijeenkomsten met privé terras. Door de zeer ruime parkeergelegenheid op eigen terrein een ideaal gelegen locatie.

In deze functie geef je, samen met een collega Chef bediening, leiding aan de bedieningsmedewerkers. Je zult je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

  • Optreden als gastvrouw/-heer
  • Stimuleren en coachen van collega’s
  • Controleren en aansturen van collega’s
  • Begeleiden van stagiaires
  • Meewerken in de bediening
  • Zorgdragen voor juiste personele bezetting per werkdienst
  • Toezien op representatie van 1837 en ‘de Boerenstal’
  • Weekplanning maken van 1837 en ‘de Boerenstal’
  • Agendabeheer
  • Werving en selectie
  • Beoordelings- en functioneringsgesprekken
  • Inkooporders plaatsen
  • Doen van voostellen ter verbetering van producten en diensten
  • Trends volgen, voorstellen maken en implementeren

Wij bieden:

  • Een fulltime functie – 38 uur
  • Werken in een hardwerkend team met oog voor detail
  • Een passend salaris op basis van ervaring
  • Gevarieerde diensten van openen, tussen- en sluitdiensten (maandrooster)
  • Jaarlijks personeelsuitje
  • Attentie met verjaardagen, gezellige borrels en Sinterklaasfeest
  • Feestdagen 150% – één Kerstdag en Oud en Nieuw gesloten
  • Zomersluiting (2 weken)

Wij vragen:

  • Ervaring in leidinggevende horeca functie
  • Lef, positiviteit en humor
  • Meedenkend en vooruitstrevend
  • Flexibele instelling
  • Je bent een teamplayer en houdt overzicht

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via info@grandcafe1837.nl t.a.v. Kim Kleijweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *