Met Food La Route gaan we naar 4 verschillende restaurants, waarbij u elke gang in een ander restaurant nuttigt. Bij elke gang krijgt u een passende  wijn of een ander drankje naar keuze. Het is een echt dorpsevenement, waarbij we u willen laten genieten van de fantastische restaurants uit dit dorp.

Welke restaurants doen er mee
Italiaans restaurant Trattoria Rodolfo, Restaurant Calva,
Grieks restaurant Olympia en Grand Café 1837.

Wanneer
Woensdagavond 3 april 2019

Hoe het werkt
U begint om 18:30 uur met een voorgerecht bij één van de restaurants. Na elk gerecht loopt u samen met de groep naar het volgende restaurant en kunt u genieten van het volgende gerecht. Bij elke gang willen we u een passend wijntje aanbieden, u kunt natuurlijk ook altijd een ander drankje kiezen zoals koffie of thee bij het nagerecht. Na afloop om 21:45 uur bieden we u graag nog een extra drankje aan in Café M’n Broer om gezamenlijk, met alle 4 de groepen, de avond af te sluiten.

Aanmelden
Proef de sfeer, ervaar de gastvrijheid en geniet van de smaakvolle sensaties van vier verschillende restaurants op één avond. De prijs voor dit 4-gangendiner, inclusief 4 consumpties + 1 drankje in de kroeg bedraagt € 59,50 p.p.

Meld u nu aan! www.foodlaroute.nl/nootdorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *