In de herfst en winter periode organiseren wij bijzondere dineravonden waarbij de combinatie van wijn met het gerecht centraal staat; Wine & Dining. Onze keukenbrigade bereidt een 4-gangen diner met amuse bij binnenkomst. De amuse wordt begeleidt met een glas bubbels en de 4 gangen met passende wijnen.

Samen met vinoloog Ruben Knijnenburg zijn drie prachtige wijnhuizen geselecteerd. Wij nemen u de keren graag mee naar Italië, Portugal en Chili.Wij hebben de wijnen mogen proeven en kunnen u vertellen;

“De één is nog smaakvoller dan de ander! Ook het glas bubbels is afkomstig van het chateau.”

Ruben Knijnenburg

Data zijn:

  • Woensdag 27 november 2019 – Cantina Lunaria Orsogna – Italië
  • Woensdag 22 januari 2020 – Chateau Esporão – Portugal
  • Woensdag 4 maart 2020 – Chateau Montes – Chili

Ruben verteld u tijdens deze avonden alles over de geselecteerde chateaus en de smaakvolle wijnen.Wilt u een wijn bestellen voor thuis? U kunt desgewenst op de avond zelf een bestelling plaatsen.

Cantina Orsogna – 27 november 2019
Dit mooie bedrijf is opgericht door twee zussen, die staan voor biodynamische wijn en het verzorgen van de omgeving. De getalenteerd wijnmaker is Camillo Zulli. Alle geproduceerde wijnen komen uit het gebied dat 15 km van de Adriatische kust ligt vlak bij de 2e hoogste berg in de Apenijnen de Majella. U wordt verwacht om 18.30 uur in ‘de Boerenstal’. Wine & Dining is uitsluitend op reservering.Het 4-gangen diner met amuse, glas bubbels (ook van het chateau) en een passende wijn bij iedere gang bedraagt € 65,00 per persoon. U kunt uitsluitend per mail reserveren. U voldoet op de avond zelf na afloop van het diner. Op onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. U kunt kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang, daarna zijn wij genoodzaakt 100% in rekening te brengen. 

Actie:
Wanneer u reserveert voor 3 avonden (minimaal 2 personen), ontvangt u op de laatste Wine & Dining avond een fles wijn van Cantina Lunaria van ons! Deze kunt u heerlijk mee naar huis nemen om thuis nog eens na te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *