Op vrijdag 24 april opende Grandcafé 1837 een Drive Thru. Gasten kunnen via de webshop op de website grandcafe1837.nl/bestel-onlinede heerlijkste gerechten bestellen en deze op een gewenste dag en tijdstip afhalen. De bestelling wordt door het team van 1837 in de kofferbak geplaatst en zo geniet u thuis aan tafel van 1837. ‘Namens het gehele team van 1837 veel dank voor alle bestellingen die wij mochten ontvangen’, laat Kim weten.  ‘Hartverwarmend de vele lieve en enthousiaste berichten die geschreven worden bij de bestellingen, de reacties op facebook, foto’s van gasten genietend aan tafel met onze gerechten, de kaartjes en zelfs een fooitje in de kofferbak, dat doet ons als team goed’, vertelt Kim.  

‘Het is fijn om weer in contact te zijn met je gasten. Toch weer even het praatje te kunnen maken en te horen hoe het gaat. Gasten die afhalen omdat er iets te vieren is, wij de tas voorzien van een persoonlijke boodschap, een ballon aan de tas, net die aandacht kunnen geven waar je voor staat dat maakt ons werk zo leuk’, vertelt Kim. 

Volgende week is het Moederdag. Een dag dat je graag je moeder extra wilt verwennen. Bij 1837 is het mogelijk een High Tea of High Wine te bestellen voor thuis. Via de DriveThru kunt u uw bestelling op zondag 10 mei afhalen. Heerlijke hartigheden en huisgemaakt zoet, keuze uit meerdere Kusmi losse theesmaken. De High Wine met een fles huiswijn naar keuze en de hapjes in de vorm van een borrelplank met o.a. Hollandse kazen en Italiaanse vleeswaren van Hof van Heden. ‘De samenwerking met Hof van Heden zorgt ervoor dat je als ondernemer elkaar helpt. Leo en Ellen van Leeuwen hadden jarenlang ’t Gouden Haantje in de Dorpsstraat. Daarnaast hebben de Moederdag arrangementen leuke andere extra’s die besteld kunnen worden waarmee we ondernemers helpen. Zoals de orchidee tak van kwekers aan de Nieuwkoopseweg, René van Eijk en Leo van der Helm. De 2 euro per tak geven we aan hen’, vertelt Kim.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *