Ook Grand Café 1837 moest noodgedwongen de deuren sluiten in verband met het coronavirus. Omdat niemand wist hoelang het allemaal precies zou gaan duren, besloot eigenaresse Kim Kleijweg een Drive Thru te openen.

“Online kan de bestelling worden opgegeven met de gewenste dag en tijdstip van ophalen. De gasten komen aanrijden, blijven in de auto zitten en wij plaatsen de bestelling achterin de kofferbak. De gerechten worden door onze koks bereid met in achtneming van de RIVM regels. Vers, veilig en vertrouwd 1837 thuis aan tafel”, vertelt Kim trots. Bestellen kan op: www.grandcafe1837.nl/bestel-online.

Drie terrassen

Vanaf 1 juni mogen de restaurants en terrassen, met de nodige aanpassingen, weer open. Grandcafé 1837 opent ook haar deuren weer. Naast de terrassen bij het Grandcafé en de Boerenstal, komt er een derde terras bij langs het water tegenover het Wilgenpad. “Op dit moment zijn wij druk bezig met alles in te richten en aan te passen. Een gastvrouw/heer zal de gasten ontvangen en naar een plaats begeleiden. Er komt een duidelijke routing en huisreglement zodat het ‘coronaproof’ is voor onze gasten en onze medewerkers”, aldus Kim. Na 1 juni blijft de Drive Thru geopend. Afhankelijk van het weer, kan het zijn dat de Drive Thru gedeeltelijk is geopend. Houd hiervoor de site in de gaten”, besluit Kim.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *