Het keukenteam heeft ook deze zomer niet stil gezeten en is druk aan de slag gegaan met nieuwe inspiratie en ideeën voor een nieuwe menukrant! Nieuw in onze menukrant zijn onze ‘shared’ voorgerechten. Verschillende kleine voorgerechtjes, deze voorgerechtjes zijn typische 1837 gerechten. Een gezellige manier van tafelen met vrienden of familie! Vanaf zaterdag 1 oktober serveren wij onze nieuwe menukrant.

Nieuwsgierig geworden naar onze vernieuwde menukrant? Kom op vrijdag 7 oktober dineren en maak door middel van onze Foodwegwijzers kennis met onze menukrant! Geniet deze avond van live entertainment aan tafel en laat onze Foodwegwijzers u meenemen door onze nieuwe menukrant. Maak kennis met onze nieuwe ‘shared voorgerechten’ en hoofdgerechten! Daarnaast verzorgen onze Foodwegwijzers ook een muzikale menukrant, maak een keuze en uw gekozen lied wordt à la minute voor uw gezelschap gezongen. Een gezellig avondje uit met vrienden of familie!

Reserveer hier een tafel voor vrijdag 7 oktober!

Grand Café 1837 | Het grand café van Nootdorp en omgeving (grandcafe1837.nl)