‘de Boerenstal’ is dé geschikte locatie
voor als u iets te vieren heeft

‘De Boerenstal’ is een modern ingerichte locatie geschikt voor vele mogelijkheden. Denk aan feesten, partijen, bruiloften, recepties en vergaderingen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor ontbijt, brunch, lunch, High Tea, High Wine en (walking) diner. Met moderne inrichting, grote bar, eigen keuken, prachtig privé terras en ruime gratis parkeergelegenheid voldoet ‘de Boerenstal’ aan al uw wensen!

Bruiloft

Iedereen is anders en juist daarom is het organiseren van een bruiloft maatwerk. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij stemmen uw onvergetelijke dag af op uw persoonlijke wensen, smaak en budget.

BEKIJK

Vergaderen

‘De Boerenstal’ is uw professionele partner in de organisatie van uw externe vergaderingen, seminars, trainingen, bedrijfspresentaties of exposities. De zaal is voorzien van airconditioning, natuurlijk daglicht, high speed Wi-Fi en een beamer met projectiescherm.

BEKIJK

Partijen

Vind het arrangement dat bij u past. Wij bieden vele mogelijkheden en voor ieder gezelschap wat wils. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, brunch, maar ook voor een verjaardag of (amuse) borrel. Wenst u liever te dineren? Dat kan natuurlijk ook!

BEKIJK