U kunt genieten van tal van heerlijkheden, geserveerd op eigentijds servies, afgewisseld met etagères en prachtige eikenhoutenplanken. Wij serveren u hartige en zoete hapjes en u kunt onbeperkt thee drinken met keuze uit onze 8 losse thee varianten van de Kusmi Tea selectie. U kunt ieder kopje naar smaak invullen zodat u alle smaken kunt proberen!
 
Kusmi is een Frans bedrijf waarvan wij de filosofie alleen maar kunnen waarderen, hoogwaardige thee verpakt in een prachtig design. Het is een feestje om één van de 80 blikjes te pakken, de thee te ruiken en het theewater te gieten op het zelf gevulde theezakje.  Kusmi Tea heeft zijn oorsprong in Rusland. Deze Russische roots zijn te herkennen aan het design van de blikjes, Russische teksten en de recepten voor de theemelanges zijn ook veelal daarvandaan.
 
De High Tea bestaat uit de volgende zoete lekkernijen:
  • Traditionele scones met huisgemaakte jam en mascarpone limoen crème
  • Huisgemaakt zoet als witte chocolademousse met brownie en hazelnoot, cheesecake, pecannoten chocoladetaart en panna cotta met seizoenstopping
  • Mini dessert van de Chef
Diverse hartige lekkernijen:
  • Mini broodje belegd met huisgerookte Josper zalm, mini broodje belegd met vitello tonnato en wrap met rundercarpaccio, pestomayonaise, Parmezaan, gesnipperde ui, rucola en pitjes
  • Hartig lekkernij

U kunt de High Tea uitbreiden met een mini soepje tomatensoep, mosterdsoep of soep van de Chef à € 3,50 per soepje.

 
De High Tea kunt u reserveren vanaf 2 personen. Het 1,5 uur durend arrangement bedraagt € 20,50 per persoon. Aanvang in overleg. U kunt de High Tea uitbreiden met een glas bruisende Cava bij ontvangst à € 25,50 per persoon. Liever alcohol vrij, dat kan natuurlijk!
U kunt dit arrangement uitbreiden à € 6,00 per persoon per uur. Dit arrangement kunt u ook reserveren inclusief drankenpakket bij gezelschappen vanaf 20 personen. Wij informeren u graag.
 
De High Tea is uitsluitend op reservering. U kunt tot 17.00 uur de dag van te voren het definitief aantal personen wijzigen of de reservering annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt 100% in rekening te brengen.