Jubileum – 50 jaar familiebedrijf!

2022, een bijzonder jaar voor Grand Café 1837, dit jaar bestaat ons familiebedrijf 50 jaar! Wat op 1 juni 1972 startte als café de Gouden Star werd in 2003 van moeder op dochter veranderd naar (toen nog) Eetcafé 1837. Van 1972 tot 2022, een memorabele periode van 50 jaar waarbij menig dorpsgenoot dit karakteristieke rijksmonument in het hart heeft gesloten. Een plek waar generatie op generatie elkaar ontmoet voor een drankje en een hapje. Al 50 jaar een vertrouwde plek in hart van Nootdorp. Dit prachtige jubileum kunnen wij natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan en willen wij graag met onze gasten vieren! Er zijn tal van ideeën om dit jubileum te vieren. Op dit moment zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor de eerste jubileum activiteiten. Gedurende de maanden oktober, november, december, januari en februari organiseren wij diverse feestelijke activiteiten!               
Op deze pagina brengen wij jullie graag op de hoogte over de aankomende jubileum activiteiten. 

Naast alle feestelijke activiteiten willen wij graag alle mooie en bijzondere momenten & herinneringen van de afgelopen 50 jaar verzamelen en vastleggen. Daarom willen wij onze gasten (jong & oud) vragen om de mooie, bijzondere herinneringen of momenten bij de Gouden Star, Eetcafé 1837 of Grand Café 1837 met ons te delen! Graag ontvangen wij uw herinneringen met of zonder foto op de mail van info@grandcafe1837.nl

Augustus 2023

BarnBoys en Blue Velvet Café verzorgen uitgebreid programma met muziek en gezelligheid ter viering van 20 jaar Grand Café 1837.

BEKIJK

Moederdag 2023

Een fantastische High Tea die wij extra gezellig maken met Tante TEE en Karel Koffie, mede ter viering van ons 50-jarig jubileum met onze gasten!

BEKIJK