Sint & Piet 

Klik hier voor het maken van je bestelling
Sint & zijn Pieten in de Drive Thru!
 
Wij verwelkomen Sinterklaas weer bij Grand Café 1837!
Op zondag 28 november en zondag 5 december 2021 ontvangen wij tussen 17.00 en 18.00 uur Sinterklaas met zijn pieten in onze Drive Thru. Voor de kinderen stellen wij een speciale menu box samen met een leuke verrassing en een rode enveloppe met persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Daarnaast zijn alle 1837 heerlijkheden af te halen in onze Drive Thru! 
Terwijl u in de auto wacht begroet Sint u en uw kinderen. De danspietjes zorgen voor warme chocomel en limonade. En ojee. de kookpiet is zijn taart kwijt… Voor alle kinderen Sinterklaas zoetigheid bij iedere bestelling.
 
Sint bij jou aan tafel in Grand Café 1837?
 
Nadat Sint alle kinderen in de Drive Thru heeft begroet, brengt Sinterklaas met zijn pieten een bezoek aan het Grand Café. 
 
Op zondag 28 november en zondag 5 december 2021 serveren wij tussen 17.00 uur en 20.00 uur het Sint & Pieten diner! Onze Sint beschikt over zijn eigen Sinterklaas QR Code en kan daarom geheel veilig aan tafel plaats nemen. Reserveer een tafel tijdens ons Sint & Pieten diner en wij zorgen dat Sinterklaas met een persoonlijke boodschap aan tafel komt. Hij leest voor uit zijn grote boek. Ben je lief of ondeugend geweest?
Onze keuken bereidt weer heerlijke 1837 gerechten en onze patissier Dian bedenkt weer een heerlijk Sinterklaas dessert! Een ouderwets Sinterklaas avondje genieten bij Grand Café 1837! 
 
Reserveer een tafel online via ons online reserveringssysteem of bel ons op 015-3108383. Wij zorgen dat Sinterklaas voor ieder kind een persoonlijke boodschap aan tafel kan vertellen.
 
Graag ontvangen wij de persoonlijke boodschappen via de mail. Gaarne uiterlijk voor 11.00 uur op de dag van reservering of bestelling. Stuur een mail naar info@grandcafe1837.nl met daarin de dag en tijd van reservering of afhalen, de namen van de kinderen en de persoonlijke boodschap. Wij verzorgen de rest!