Oktober

Maand oktober 

Een tafel reserveren voor één van onze jubileum avonden? Reserveren is mogelijk via onze website door middel van de rode knop reserveren of door ons te bellen op 015-3108383 of te mailen naar reserveren@grandcafe1837.nl

Zaterdag 1 oktober 2022 

Ter viering van ons 50-jarig jubileum als familiebedrijf luidt zaterdag 1 oktober 2022 vanaf 17.30 uur Blue Velvet Café ons feestjaar in! Kom genieten van onze vernieuwde dinerkaart onder het genot van gezellige deuntjes van nu en toen! Blue Velvet Café speelt gedurende deze avond op de achtergrond, wandelt langs de tafels en speelt zelfs naar wens meezingers! Wellicht is er op het eind van de avond de mogelijkheid om een klein dansje te wagen. 

Vrijdag 7 oktober 2022 

Ons keukenteam heeft ook deze zomer niet stil gezeten en is druk aan de slag gegaan met nieuwe inspiratie en ideeën voor een vernieuwde menukrant. Op vrijdag 7 oktober laten onze Foodwegwijzers je kennismaken met onze nieuwe menukrant. Geniet deze avond van live entertainment aan tafel en laat onze Foodwegwijzers u meenemen door onze menukrant. Maak kennis met onze ‘shared’ voorgerechten en nieuwe hoofd-en nagerechten! Onze Foodwegwijzers verzorgen ook deze avond een muzikale menukrant! Maak een keuze uit de muziekselectie en uw gekozen lied wordt a la minute aan tafel voor u en uw gezelschap gezonden. Een gezellige avondje uit met vrienden en familie! 

Vrijdag 28 oktober 2022 

Op vrijdag 28 oktober staat onze derde jubileum activiteit op de agenda. Deze avond brengt tafelgoochelaar Maarten een bezoek aan Grand Café 1837. Maarten verzorgt, tijdens het diner, diverse goocheltrucs aan tafel en zorgt voor live entertainment. Geniet en laat je verbazen door zijn goochelkunsten! Reserveer snel een tafel voor een gezellige avond afsluiter van de herfstvakantie met de kinderen of met een leuke vriendenclub voor een heerlijke avond bij Grand Café 1837.