Fietsroutes Grand Café 1837 

Ontdek de verschillende prachtige fietsroutes door Nootdorp en omgeving, Grand Café 1837 is de ideale stop tijdens een rondje fietsen. Met een prachtige groot terras, genoeg gelegenheid om de fiets te parkeren, oplaadpunten voor de elektrische fiets en het gratis ruime eigen parkeerterrein maakt Grand Café 1837 geschikt als begin, tussen of eindstop voor een heerlijke dag op de fiets. Start de dag met een goede kop koffie en wat lekkers, pauzeer de fietstocht met een lekkere lunch of sluit een heerlijke fietsdag af op ons terras met een heerlijk drankje en hapje of blijf gezellig dineren! 
Grand Café 1837 ligt centraal gelegen in het centrum van Nootdorp. Het Bieslandse Bos, de Dobbeplas en Delft zijn vanaf Grand Café 1837 snel op de fiets te bereiken. Via Route.nl kunt u gemakkelijk verschillende fietsroutes vinden door het gehele land! 
 

Onderstaande routes van Route.nl zijn ideale routes om Nootdorp en omgeving verder te ontdekken, deze fietsroutes komen ook langs Grand Café 1837!

  • De Groene Circelroute Zoetermeer – een route van 36.24 km
Ontdek Zoetermeer en omgeving op de fiets. Actief en in je eigen tempo, zowel recreatiefietsers als wielrenners kunnen in Zoetermeer uitstekend terecht. Tijdens deze prachtige fietsroute maak je afwisselend kennis met de natuur en architectuur die Zoetermeer rijk is. Stop onderweg voor een heerlijke lunch bij Grand Café 1837!
Klik hier voor de volledige route op Route.nl.
 
  • Rondje Dobbeplas, Zoetermeer en Delft – een route van 36.28 km
De fietsroute gaat van start met een kopje koffie bij het gezellige Grand Café 1837, middenin Nootdorp! Daarna gaat de fietsroute van start. Met deze route maak je kennis met de afwisselende natuur tussen Zoetermeer en Delft!
Klik hier voor de volledige route op Route.nl.
 
  • Zuidplas en Oostlandroute – een route van 69.72 km
Het Bentwoud  vormt een andere groene grens van Zoetermeer. Het is een nieuw natuurgebied dat volop in ontwikkeling is. In 2000 zijn de eerste bomen voor dit bos geplant en de watergebieden ingericht. Langzaam ontstaat hier een bijzonder bos waar de bezoekers rond kunnen struinen en vogels kunnen spotten. Deze route voert u o.a. via Waddinxveen langs de Rottemeren, via Bergschenhoek en Pijancker komt u weer in Zoetermeer. Pauzeer deze prachtige route bij Grand Café 1837 met een wel verdiend glas wijn of speciaal biertje en een heerlijke borrelplank!
Klik hier voor de volledige route op Route.nl.
 
  • Rondje natuur tussen Den Haag en Delft – een route van 60.50 km
De fietsroute gaat van start aan de rand van de Dobbeplas, een recreatiegebied waar je geniet van bos en velden. Ook kijk je mooi uit over het kabbelende water. Na een rondje door het Balijbos stap je al voor een kop koffie bij het gezellige Grand Café 1837, middenin Nootdorp. Of fiets nog even verder en kom terug voor een lekkere lunch!
Klik hier voor de volledige route op Route.nl.
 
  • Van Bleiswijk naar Delft – een route van 51.90 km
Deze afwisselende rondrit tussen Bleiswijk en Delft voert je door open velden en langs water, maar ook door stedelijke bebouwing en langs historische bezienswaardigheden. Het natuur-en recreatiegebied de Rottemeren is ontstaan door veenafgraving. Na de drooglegging van de omliggende polders is het water van de plassen als hoge boezem gaat fungeren. Sluit een heerlijke fietsdag af met een diner op het terras of in ‘de Boerenstal’ bij Grand Café 1837!
Klik hier voor de volledige route op Route.nl.
 
Liever een stuk wandelen in plaats van fietsen? Probeer dan de route Nootdorp, Zoetermeer en Dobbeplas, een prachtige wandelroute van ongeveer 20 km. Klik hier voor de volledige route op Route.nl.
 
Start de dag goed met een kopje koffie en wat lekkers bij Grand Café 1837, middenin Nootdorp. Trek daarna de wandelschoenen aan! Met deze route maak je kennis met de afwisselende natuur tussen Zoetermeer en Delft. Je wandelt eerst een lus langs de Dobbeplas, een recreatiegebied waar je geniet van bos en velden. Terwijl je over het verharde pad loopt, kijk je mooi uit over het kabbelende water. Daarna maak je kennis met het Westerpark, een recreatiegebied dat rond 1980 is aangelegd. Halverwege en ook aan het eind van de wandelroute kom je weer langs Grand Café 1837. Kom gezellig nog even langs voor een heerlijke lunch of aansluitende borrel met wat lekkers!