Grand Café 1837 is dé geschikte locatie
voor als u iets te vieren heeft! 

Grand Café 1837 beschikt over twee prachtige locaties, ‘de Boerenstal’ en het Grand Café gedeelte, gevestigd in een prachtig rijksmonument gelegen aan de authentieke Dorpsstraat. Beide locaties beschikken over een mooie sfeervolle bar, eigen keuken, prachtig (privé) terras en de ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein zorgt voor optimale bereikbaarheid. De A12 en A13 zijn binnen 5 tot 10 minuten bereikbaar.

‘De Boerenstal’ is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen terwijl het Grand Café gedeelte juist zorgt voor een intieme sfeer voor kleinere gezelschappen. Grand Café 1837 is dé geschikte locatie voor als u iets te vieren heeft! 

Denk hierbij aan een heerlijk koud/warm buffet, diners op maat, walking dinners, verjaardag in de middag arrangement, aangeklede borrels, recepties met of zonder bubbels, brunches en lunch arrangement of lekker dansen tijdens een feestavond met DJ.

Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u op het goede adres. ‘de Boerenstal’ is multifunctioneel en voorzien van air-conditioning, WiFi, beamer met scherm, flipover, draadloze microfoon met geluidsinstallatie.

En als officiële trouw locatie verzorgen wij graag uw bruiloft van ceremonie tot aan feestavond. Wij bezorgen u een onvergetelijke dag!

Partijen

Vind het arrangement dat bij u past. Wij bieden vele mogelijkheden en voor ieder gezelschap wat wils. U kunt bij ons terecht voor brunch, lunch, verjaardag, borrel of buffet. Wenst u liever te dineren? Dat kan natuurlijk ook!

BEKIJK

Bruiloft

Iedereen is anders en juist daarom is het organiseren van een bruiloft maatwerk. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij stemmen uw onvergetelijke dag af op uw persoonlijke wensen, smaak en budget.

BEKIJK

Vergaderen

Grand Café 1837 is uw professionele partner in de organisatie van uw externe vergaderingen, seminars, trainingen, bedrijfspresentaties of exposities. ‘De Boerenstal’ is voorzien van airconditioning, natuurlijk daglicht, high speed Wi-Fi en een beamer met projectiescherm. 

BEKIJK

Reserveren voor arrangementen.