‘De Boerenstal’ is door de gemeente Pijnacker-Nootdorp aangewezen als huis der gemeente en is de ideale trouwlocatie om uw huwelijk te voltrekken.

Voor de huwelijksvoltrekking heeft u ‘de Boerenstal’ een uur ter beschikking. Het bruidspaar en de gasten zijn vanaf een kwartier voor aanvang van de huwelijksvoltrekking van harte welkom. Na de plechtigheid is er nog een kwartier ruimte om de felicitaties in ontvangst te nemen en eventueel een groepsfoto te maken. Wil je langer gebruik maken van ‘de Boerenstal’? Vraag ons naar de mogelijkheden.

De trouwopstelling verzorgen wij in overleg met het bruidspaar. We beschikken over 60 zitplaatsen. De muziekkeuze en het moment waarop u graag muziek wenst, worden vooraf uitgebreid samen met u besproken. Ook reserveren we voor u een parkeerplaats voor de trouwauto, uiteraard voor de ingang van ‘de Boerenstal’.

De zaalhuur voor de plechtigheid bedraagt € 650,00. Wenst u de plechtigheid te vieren in ‘de Boerenstal’ in combinatie met een arrangement, dan bedraagt de zaalhuur € 350,00. Het bruidspaar dient zelf de ambtenaar van de burgerlijke stand te verzorgen.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.