Nieuw! Ons High Cocktail arrangement! De High Cocktail bestaat uit diverse hartige hapjes, geserveerd met twee heerlijke cocktails naar keuze en wordt afgesloten met een mini pornstar passion dessert. 

U heeft keuze uit 4 soorten cocktails en 3 soorten mocktails. Drinkt u graag een extra cocktail berekenen wij dit per cocktail op turfbasis. Prijzen zoals deze gelden op onze kaart. Overige dranken worden ook op basis van nacalculatie aan u doorberekend. 

De High Cocktail starten wij met een plankje met gedroogde hammetjes en 2 verschillende kazen (Hof van Heden) en molenbrood met smeersels. Daarna serveren wij een warme rondgang op een mooie eiken houtenplank bestaande nacho’s met dipsaus, kaasstengels, crunchy chicken en bitterballen. De High Cocktail wordt afgesloten met een heerlijk mini pornstar passion dessert!  

U kunt dit arrangement uitbreiden met brood en smeersels en/of meer soorten bites uit onze menukrant. 

Het 2 uur durende High Cocktail arrangement € 39,50 per persoon, minimaal 2 personen. Dit arrangement is mogelijk tussen 15.00 uur tot 17.00 uur. Liever alcohol vrij, dat kan natuurlijk! 

Wenst u graag een glutenvrij arrangement? High Cocktail is mogelijk glutenvrij te serveren. Dan berekenen wij een meerprijs van €3,00 per persoon. Lactose vrij en vegan is niet mogelijk. 

U kunt de High Cocktail uitbreiden met een mini soepje tomatensoep, mosterdsoep of soep van de Chef à € 3,75 per soepje

High Cocktail is uitsluitend op reservering. U kunt tot 17.00 uur de dag van te voren het definitief aantal personen wijzigen of de reservering annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt 100% kosten in rekening te brengen.

Wanneer u een cadeaubon verzilvert ter waarde van een High Cocktail betaalt u het verschil in prijs zelf bij. Prijzen blijven niet altijd gelijk aan de waarde van een uitgegeven High Cocktail cadeaubon.