‘De Boerenstal’ is méér dan een romantische trouwlocatie. Wij bieden u diverse faciliteiten om na de huwelijksceremonie gezamenlijk te toosten op de toekomst, de taart aan te snijden en liefdevolle felicitaties te ontvangen. Het huwelijk is écht een feest in “de Boerenstal’! Dit kan zowel binnen als buiten op ons terras. ‘De Boerenstal’ geeft uw feestelijke receptie een authentieke, romantische en landelijke uitstraling.

Gedurende het arrangement serveren wij u het volgende:

Wij verzorgen bij aanvang van de receptie voor een heerlijk glas bubbels. De meerprijs hiervoor bedraagt €4,75 per glas. 

  • Op tafel verzorgen wij een mix van kaasstengels en een knabbeltje naar keuze. 
  • Rondgang met koude bittergarnituur met diverse beleg; rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, hummus en beleg van de Chef.  
  • Rondgang met Hollandse kazen van Hof van Heden & Italiaanse vleeswaren mix.
  • Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit: kalfskroketjes, bami hapje, kip krokant hapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en mini frikandel. 
  • Rondgang met mini kroketjes met diverse vulling; altijd vis, vlees en vegetarische keuze.  

De taart wordt aangeleverd door het bruidspaar. Wij brengen een bedrag aan serveer- en servieskosten in rekening à € 1,75 per persoon. 

Gedurende de huwelijskreceptie serveren wij onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, Fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Een huwelijksreceptie is mogelijk voor gezelschappen vanaf 60 volwassenen. Het 2 uur durend arrangement bedraagt € 23,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 75% van het arrangement. Mocht u het arrangement willen verlengen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wens u de huwelijksreceptie te vieren in combinatie met een ander arrangement, dan is het minimaal aantal personen bespreekbaar.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.