‘De Boerenstal’ is méér dan een romantische trouwlocatie. Wij bieden u diverse faciliteiten om na de huwelijksceremonie gezamenlijk te toosten op de toekomst, de taart aan te snijden en liefdevolle felicitaties te ontvangen. Het huwelijk is écht een feest in “de Boerenstal’! Dit kan zowel binnen als buiten op ons terras. ‘De Boerenstal’ geeft uw feestelijke receptie een authentieke, romantische en landelijke uitstraling.

Gedurende het arrangement serveren wij u het volgende:

  • Op tafel presenteren wij een mix van nootjes, gezouten chips en de lekkerste olijven.
  • Toosten met een glas prosecco! 
  • Rondgang met koude bittergarnituur bestaande uit toastjes met huisgerookte zalm, Rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, huisgemaakte hummus
  • Amuselepel gevuld met vlees, vis en vegetarische keuze
  • Rondgang met warm gemengde bittergarnituur bestaande uit o.a. garnalenhapje, kipkrokant hapje, rundvlees kroketje en loempiaatje.
  • De taart wordt aangeleverd door het bruidspaar. Wij brengen een bedrag aan serveer- en servieskosten in rekening à € 1,50 p.p. met en maximum van € 75,00.

Tijdens de huwelijksreceptie worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/ Pinot Grigio), en rosé (Pinot Grigrio) wijnen, fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Or Tea, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Een huwelijksreceptie is mogelijk voor gezelschappen vanaf 60 volwassenen. Het 2 uur durend arrangement bedraagt € 22,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. Mocht u het arrangement willen verlengen? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wens u de huwelijksreceptie te vieren in combinatie met een ander arrangement, dan is het minimaal aantal personen bespreekbaar.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.