ALTIJD GEZELLIG IN ONS Grand Café

Een kleine of uitgebreide lunch, een smakelijk diner op een historische plek met een fijne ambiance. Veel gasten hebben hun weg inmiddels gevonden naar dit heerlijke plekje op de bekende viersprong van Nootdorp. U kunt niet alleen genieten van een lunch of diner maar ook van leuke arrangementen zoals High Tea en High Wine/Beer.

Bekijk hier onze volledige menukrant.

MenuKaart

Prijs- en wijzigingen onder voorbehoud.

Menukaart

Drive thru voor thuis

Onze gerechten op de lunch- en dinerkaart zijn bijna allemaal warm af te halen via onze Drive Thru. Heerlijk voor uw gemak thuis genieten van 1837 specialiteiten. Ons gerechten zijn online te bestellen via onze website, klik op de knop bestel online. De Drive Thru is geopend van dinsdag t/m zondag tussen 12.00 en 18.00 uur. U kiest zelf de dag en het gewenste afhaaltijdstip. U parkeert in de aangewezen parkeerplaatsen. Wij herkennen u aan uw opgegeven kenteken. De kok leg de laatste hand aan uw bestelling welke wij vervolgens in uw kofferbak plaatsen.

De 1837 cadeaubonnen kunnen verzilverd worden in de Drive Thru. Via bestel online leggen wij graag uit hoe dit werkt.

Bestel online

High Tea

Laat u verrassen met allerlei zoete lekkernijen en hartige hapjes. En niet te vergeten; de traditionele scones!

BEKIJK

High Tea Babyshower

Wil jij je (schoon)zus, dochter of vriendin verrassen met een babyshower? Dat is bij ons mogelijk in de vorm van een High Tea.

BEKIJK

High Tea voor kinderen

Laat uw kind(eren) samen met vriendjes of vriendinnetjes genieten van een High Tea. Deze High Tea is speciaal samengesteld voor kinderen tot 12 jaar.

BEKIJK

High Wine & High Beer

Heerlijk genieten met een goed glas wijn of bier, in combinatie met huisgemaakte heerlijke, verfijnde hartige hapjes.

BEKIJK

Lunchen met een gezelschap

Geniet met een groter gezelschap van een heerlijke lunch bij Grand Café 1837! 

BEKIJK