Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten en ook de avond wordt een fantastische herinnering voor u en uw gasten! Wij organiseren een geweldig huwelijksfeest en zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

De avond ziet er als volgt uit:

 • Ontvangst met koffie/thee of drankje naar wens 
 • Ontvang uw gasten met een glas bubbels of Gin Tonic cocktail, voor een meerprijs!
 • Op tafel presenteren wij een mix van groentechips, kaasstengels en de lekkerste olijven. 
 • Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit: kalfskroketjes, bami hapje, kip krokant hapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en frikandel. 
 • Rondgang met diverse pizzahapjes. 
 • Rondgang met mini kroketjes met verschillende vullingen (vis, vlees en vegetarische keuze) 
 • Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit: kalfskroketjes, bami hapje, kip krokant hapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en frikandel. 
 • Rondgang met echte bitterballen en kaasstengels. 

De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

U kunt dit pakket uitbreiden met buitenlands gedistilleerde dranken (bacardi, bacardi lemon, passoa, safari, malibu, vodka, gin – maar geen gin tonic cocktails of shotjes) à € 7,50 per persoon. Het is ook mogelijk deze buitenlands gedistilleerde dranken op bestelling te turven en u te berekenen op basis van nacalculatie. Whisky’s, cognacs, likeuren en cocktails zijn mogelijk op turfbasis.

U kunt uw feestavond verrijken met een late evening snack welke wij serveren tussen 23.30 en 00.00 uur. Deze snack is uitsluitend voor het gehele gezelschap te reserveren. U kunt kiezen uit:

 • Puntzak met verse friet met mayonaise à € 3,25 per persoon
 • Broodje kroket met mosterd of frikandel met mayonaise à € 3,50 per persoon
 • Broodje pulled pork of pulled chicken (uit Josper) met BBQ saus à € 4,50 per persoon
 • Mini broodje Black Angus burger (uit Josper; 100% houtskool) à € 4,50 per persoon

Wij verzorgen achtergrondmuziek. U kunt uw eigen DJ of zanger meenemen. De DJ of zanger neemt zijn eigen apparatuur mee, welke aangesloten dient te worden op onze geluidsinstallatie. Opbouwtijd is in overleg. Indien u graag onze huis DJ wenst te reserveren is dit mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 500 van 20.00 uur tot 00.30 uur. Reserveren op basis van beschikbaarheid.  

Een feestavond is mogelijk voor gezelschappen vanaf 60 volwassenen. Tot en met 60 personen neemt u plaats in het authentieke Grand Café gedeelte. Vanaf 100 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’. Het 4,5 uur durend arrangement bedraagt € 39,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 75% van het arrangement. De feestavond start 20.00 uur en eindigt 00.30 uur.  Wenst u het feestavondarrangement te vieren in combinatie met een ander arrangement, dan is het minimaal aantal personen bespreekbaar.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.