Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten en ook de avond wordt een fantastische herinnering voor u en uw gasten. Wij organiseren een geweldig huwelijksfeest en zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

De avond ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met koffie/thee of een glas bubbels.
  • Op tafel presenteren wij een mix van nootjes, kaasstengels, olijven en kaaskoekjes.
  • Rondgang met koude bitterganituur bestaande uit toastjes; gerookte zalm, rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, kruidenkaasje.
  • Rondgang met warm bittergarnituur bestaande uit bitterballen, kaasstengels, garnalenhapje, kipkrokant en loempiaatje.
  • Rondgang met mini kroketjes met verschillende vullingen.
  • Rondgang met pizzahapjes.

De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken bier, Radler, Wieckse witte, 4 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry. U kunt dit pakket uitbreiden met buitenlands gedistilleerde dranken (bacardi, bacardi lemon, gin, safari, malibu, vodka, amaretto, 43 likeur en baileys) à € 4,50 per persoon. Het is ook mogelijk deze buitenlans gedistilleerde dranken op bestelling te turven en u te berekenen op basis van nacalculatie. Het drankenpakket uitbreiden met verse jus d’orange is ook mogelijk, dit bedraagt € 1,25 per persoon.


U kunt uw feestavond verrijken met een late evening snack welke wij serveren tussen 23.00 en 23.30 uur. Deze snack is uitsluitend voor het gehele gezelschap te reserveren. U kunt kiezen uit:

  • Puntzak met verse friet met mayonaise à € 3,25 per persoon
  • Broodje kroket met mosterd of frikandel met mayonaise à € 3,25 per persoon
  • Broodje pulled pork of pulled chicken (uit Josper; 100% houtskool) à € 4,00 per persoon
  • Mini broodje Black Angus burger (uit Josper; 100% houtskool) à € 4,50 per persoon

Wij verzorgen achtergrondmuziek, maar u kunt ook uw eigen DJ of zanger meenemen. De DJ of zanger neemt zijn eigen apparatuur mee, welke aangesloten dient te worden op onze geluidsinstallatie. Opbouwtijd is in overleg. Een band is alleen mogelijk indien deze unplugged speelt. Indien u graag onze huis DJ wenst te reserveren is dit mogelijk, op basis van beschikbaarheid. 

Een feestavond is mogelijk voor gezelschappen vanaf 70 volwassenen. Het 4,5 uur durend arrangement bedraagt € 36,00 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. De feestavond start om 20.30 uur en eindigt 01.00 uur. Het is mogelijk de avond eerder te starten, namelijk om 20.00 uur. Hiervoor berekenen wij een meerprijs à € 3,00 extra per persoon.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.