Hieronder treft u de verschillende zaalopstellingen aan, die in ‘de Boerenstal’ mogelijk zijn. Heeft u een eigen idee voor een opstelling? Wij denken graag met u mee.

Zaalopstelling: Cabaret/School

De tafels staan in rijen opgesteld met tussen elke twee tafels loopruimte. Per tafel worden er meerdere stoelen achter en naast de tafel geplaatst. Bij deze zaalopstelling zitten alle gasten in de richting van de spreker, om deze reden is dit een uitstekende zaalopstelling voor een (lang) programma met één of meerdere sprekers. Daarnaast is deze zaalopstelling uitermate geschikt voor grotere groepen en wanneer u uw gasten de gelegenheid wil bieden om het één en ander op te schrijven, in groepjes korte opdrachten te laten doen en eventuele drankjes op tafel te serveren. Bij de Cabaret/School opstelling bieden we u 34 zitplaatsen.

Cabaret opstelling 4Cabaret opstelling 3

Zaalopstelling: U-vorm

De tafels staan opgesteld in de vorm van een U. Deze zaalopstelling biedt de mogelijkheid voor veel interactie en voldoende ruimte voor de dagvoorzitter/trainer om in de u-vorm te bewegen. Daarnaast biedt deze zaalopstelling de mogelijkheid om veel te schrijven, met laptops te werken en met elkaar te discussiëren. Bij de U-vorm opstelling bieden we u 30 zitplaatsen.

U opstelling 1U opstelling 2

Zaalopstelling: Carré

Bij deze zaalopstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Deze zaalopstelling biedt de mogelijkheid voor veel interactie. Alle deelnemers kunnen elkaar zien en communiceren op deze manier op gelijk niveau. Daarnaast biedt deze opstelling de mogelijkheid om veel te schrijven, met laptops te werken en met elkaar te discussiëren. Bij de Carré opstelling bieden we u 38 zitplaatsen.

Zaalopstelling: Theater

De stoelen staan opgesteld in rijen. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er voor één of meerdere gangpaden tussen de stoelen gezorgd. Bij deze zaalopstelling wordt er geen gebruik gemaakt van tafels. Een uitstekende keuze voor grote groepen met een programma wat veelal gericht is op kennis- en informatie overdracht. Bij de Theater opstelling bieden we u 60 zitplaatsen.

Zaalopstelling: Blok

Bij deze zaalopstelling staan de tafels in een gesloten vierkant of rechthoek opgesteld. De Blok opstelling is geschikt voor bijeenkomsten waarbij veel overlegt moet worden. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven en hebben goed zicht op elkaar, dit vergemakkelijkt de interactie. Bij de Blok opstelling bieden we u 24 zitplaatsen.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.