Wil jij je (schoon)zus, dochter of vriendin verrassen met een babyshower? Dat is bij ons mogelijk in de vorm van een High Tea! 

Wij verzorgen leuke versiering met passende servetten én blauwe en/of roze accenten in de lekkernijen. U geeft bij reservering aan dat u graag een babyshower High Tea wenst te reserveren in roze of blauw. Wij verzorgen de hapjes van de babyshower High Tea volledig zwanger proof! 
 
U kunt genieten van tal van heerlijkheden, geserveerd op eigentijds servies, afgewisseld met etagères en prachtige eikenhoutenplanken. Wij serveren u hartige en zoete hapjes en u kunt onbeperkt thee drinken met keuze uit onze 8 losse Kusmi thee varianten. U kunt ieder kopje naar smaak invullen zodat u alle smaken kunt proberen!
 
Kusmi is een Frans bedrijf waarvan wij de filosofie alleen maar kunnen waarderen, hoogwaardige thee verpakt in een prachtig design. Het is een feestje om één van de 80 blikjes te pakken, de thee te ruiken en het theewater te gieten op het zelf gevulde theezakje.  
 
De High Tea bestaat uit de volgende zoete lekkernijen:
  • Traditionele scones met huisgemaakte jam en mascarpone crème.
  • Huisgemaakt zoet zoals pecannoten chocoladetaart en wisselend huisgemaakte lekkernij van de Chef.
  • 3 soorten wisselend zoet van onze patissier Dian
  • Blauwe en/of roze lekkernijen
Diverse hartige hapjes:
  • Wisselend beleg op een mini broodje
  • Vleeswarenspecialiteit van de Chef op een mini broodje
  • Wrap met kiprollade, savora mosterd 
  • Huisgemaakt warm gerecht van de Chef 
De babyshower High Tea kunt u reserveren vanaf 2 personen. Het 2,5 uur durend arrangement bedraagt € 29,50 per persoon. Aanvang vanaf 14.00 uur of in overleg. U kunt onze babyshower High Tea uitbreiden met een heerlijke alcoholvrije Gin Tonic in het blauw of in het roze à € 6,50 per cocktail! 
U kunt dit arrangement uitbreiden à € 6,00 per persoon per uur. Dit arrangement kunt u ook reserveren inclusief drankenpakket bij gezelschappen vanaf 20 personen. Wij informeren u graag.
 
De babyshower High Tea is uitsluitend op reservering. U kunt tot 17.00 uur de dag van te voren het definitief aantal personen wijzigen of de reservering annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt 100% kosten in rekening te brengen.