De High Tea is een pure verwennerij. U kunt genieten van tal van heerlijkheden, geserveerd op eigentijds servies, afgewisseld met etagères en prachtige eikenhoutenplanken. Wij serveren u hartige en zoete hapjes en u kunt onbeperkt thee drinken met keuze uit onze 8 losse thee varianten van de Kusmi Tea selectie. U kunt ieder kopje naar smaak invullen zodat u alle smaken kunt proberen!

Kusmi is een Frans bedrijf waarvan wij de filosofie alleen maar kunnen waarderen, hoogwaardige thee verpakt in een prachtig design. Het is een feestje om één van de 8 blikjes te pakken, de thee te ruiken en het theewater te gieten op het zelf gevulde theezakje. Wij hebben 8 heerlijke theesmaken voor u geselecteerd.
 
De High Tea bestaat uit de volgende zoete lekkernijen:
  • Traditionele scones met huisgemaakte jam en mascarpone crème.
  • Huisgemaakt zoet zoals pecannoten chocoladetaart en wisselende cheesecake van de Chef.
  • 2 soorten wisselend zoet van onze patissier Dian
Diverse hartige lekkernijen:
  • Wisselend beleg op een mini broodje
  • Vleeswarenspecialiteit van de Chef op een mini broodje
  • Wrap met kiprollade, savora mosterd 
  • Huisgemaakt warm gerecht van de Chef 

U kunt de High Tea uitbreiden met een mini tomatensoep, mosterdsoep of soep van de Chef à € 3,75 per soepje.

Het High Tea arrangement is te reserveren vanaf 2 personen. Het 2 uur durend arrangement bedraagt € 25,50 per persoon. Wenst u graag een glutenvrije High Tea? Dan berekenen wij een meerprijs van €3,00 per persoon. Lactose vrij en vegan is niet mogelijk. Dit arrangement is mogelijk tussen 14.00 en 16.30 uur. U kunt de High Tea uitbreiden met een glas bruisende Cava bij ontvangst à € 29,50 per persoon. Liever alcohol vrij, dat kan natuurlijk! 

High Tea is uitsluitend op reservering. U kunt tot 17.00 uur de dag van te voren het definitief aantal personen wijzigen of de reservering annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt 100% kosten in rekening te brengen.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.

Wanneer u een cadeaubon verzilvert ter waarde van een High Tea, Wine/Beer betaalt u het verschil in prijs zelf bij. Prijzen blijven niet altijd gelijk aan de waarde van een uitgegeven High Tea, Wine/Beer cadeaubon.