Wil jij je (schoon)zus, dochter of vriendin verrassen met een babyshower? Dat is bij ons mogelijk in de vorm van een High Tea.

Wij verzorgen leuke versiering met passende servetten én blauwe en/of roze accenten in de lekkernijen zonder extra kosten. U geeft bij reservering aan dat u graag een babyshower High Tea wenst te reserveren in roze of blauw.

U kunt genieten van tal van heerlijkheden, geserveerd op eigentijds servies, afgewisseld met etagères en prachtige eikenhoutenplanken. Wij serveren u hartige en zoete hapjes en u kunt onbeperkt thee drinken met keuze uit onze 8 losse thee varianten en 4 smaken in sachets van de Kusmi Tea selectie. U kunt ieder kopje naar smaak invullen zodat u alle smaken kunt proberen!

Kusmi is een Frans bedrijf waarvan wij de filosofie alleen maar kunnen waarderen, hoogwaardige thee verpakt in een prachtig design. Het is een feestje om één van de 80 blikjes te pakken, de thee te ruiken en het theewater te gieten op het zelf gevulde theezakje.  Kusmi Tea heeft zijn oorsprong in Rusland. Deze Russische roots zijn te herkennen aan het design van de blikjes, Russische teksten en de recepten voor de theemelanges zijn ook veelal daarvandaan.

De High Tea bestaat uit de volgende gerechten:

·         Traditionele scones met huisgemaakte jam en room

·         Carrotcake met pecannoot

·         Brownie gezoet met zoete aardappel

·         Hangop met pijnboompittencrunch en honing

·         Pure chocolade mousse met karamel

·         Pittenrotsen

·         Meringue met crunch en limoengel

·         Mini soepje

Diverse “finger” sandwiches o.a.:

·         Witte sandwich met rundercarpaccio, grana padano, gesnipperde ui, sla, diverse pitjes en truffelmayonaise

·         Een sandwich van tomatenbrood met brie, tomaat en pesto

·         Een witte sandwich met gerookte zalm met kruidenroomkaas

De High Tea wordt qua hoeveelheid gezien als vervanging van de lunch en kunt u reserveren vanaf 2 personen. Het 2 uur durend arrangement bedraagt € 23,50 per persoon. Aanvang tussen 12.00 en 14.00 uur of in overleg. U kunt de babyshower High Tea uitbreiden met een glas bruisende alcohol vrije bubbel bij ontvangst à € 27,50 per persoon. 

De High Tea is uitsluitend op reservering. U kunt tot 17.00 uur de dag van te voren het definitief aantal personen wijzigen of de reservering annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt 100% in rekening te brengen.