Bij dit arrangement geniet u van een heerlijk 3- of 4-gangendiner, met voorafgaand een borrel met verschillende koude en warme hapjes. Het diner is zo opgebouwd, dat uw gezelschap bij elke gang een keuze kan maken uit een vis- of vleesgerecht. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met gasten die een vegetarisch gerecht wensen. Tot slot kiezen uw gasten twee van de drie van tevoren geselecteerde mini desserts en is het mogelijk om een kopje koffie/thee te nemen.

Wij kunnen onderstaande hapjes voor u verzorgen de borrel; • Mix van nootjes en crudité met dipsaus op tafel à € 7,50 per setje • 1 x Rondgang met toastjes belegd met gerookte zalm, forel, roombrie, huisgemaakte eiersalade en tonijnsalade, filet american en carpaccio à € 1,10 per hapje • 1 x Rondgang met gemengd warm bittergarnituur; een combinatie van bitterballen, kiphapjes, gehaktballetjes en kaassoufflétjes à € 0,90 per hapje • 1 x Rondgang met mini kroketjes gevuld met Hollandse garnalen, serranoham en/of kaas/rucola à € 1,25 per mini kroketje Wij vernemen graag uw keuze/wensen. Het diner wordt geserveerd aan tafel.

Diner I ‘de Boerenstal’

3-gangendiner à € 37,50 p.p.

  • Carpaccio van gegrilde entrecote met truffelmayonaise
  • Gerookte zalm met forel


  • Sukade biefstuk met rode wijn portsaus, zoete aardappelpuree en tuinboontjes met spek

  • Op de huid gebakken witvisfilet met Charlotte aardappeltjes en zeekraal en een jus van sjalot

  • Verse aardbeien met bolletje vanille ijs en slagroom
  • Romanoff
Limoncello cheesecake met bastogne bodem

  • Chocolade mousse in 2 kleuren


Wij serveren u als dessert een keuze uit 3 mini desserts; 2 mini desserts per persoon.


Wij dekken de tafels met luxe servet, bestek, wijnglas en waterglas. 
Bij aanvang voorgerecht stokbrood met smeersels op (sta)tafels. Tijdens de borrel, aanvang aan tafel, vragen wij uw gasten naar de keuze van het voor- en hoofdgerecht.

Diner II ‘de Boerenstal’

4-gangendiner à € 39,50 p.p.

  • Carpaccio van gegrilde entrecote met truffelmayonaise
of

  • Gerookte zalm met forel

  • Mini soepje; tomatensoep, mosterdsoep, gegrilde wortelsoep of gegrilde paprikasoep

  • Sukade biefstuk met rode wijn portsaus (de saus serveren wij uit met theepot), zoete aardappelpuree en tuinboontjes met spek 

  • Op de huid gebakken witvisfilet met Charlotte aardappeltjes en zeekraal en een jus van sjalot

  • Verse aardbeien met bolletje vanille ijs en slagroom
  • Romanoff
Limoncello cheesecake met bastognebodem

  • Chocolade mousse in 2 kleuren


Wij serveren u als dessert een keuze uit 3 mini desserts; 2 mini desserts per persoon.


Het hoofdgerecht wordt geserveerd met frisse salade en verse frites met mayonaise. 
De hoofdgerechten worden bereid in een speciale grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving!
 Mocht u een wijziging wensen in het keuzemenu, overleggen wij dit graag voor u met onze keukenbrigade.

Wij houden graag rekening met allergenen/intoleranties.
Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij een kleine mensenkaart in de vorm van een kleurplaat, alwaar zij van kunnen kiezen.


Onze prijzen zijn inclusief BTW, bediening en zaalhuur.