Heerlijk genieten met onze High Wine / Beer in ‘de Boerenstal’. Gedurende drie uur serveren wij heerlijke wijnen en bieren en presenteren onze koks diverse heerlijke koude en warme hapjes.

Wij zullen de High Wine / Beer in receptie stijl serveren. Hierbij kunnen de gasten in een ongedwongen sfeer staan aan de statafels of bar, of plaatsnemen aan de lage zittafels. Wij zullen rondgaan met de hapjes en serveren de drankjes.

  • 1e rondgang: De mini soep (keuze uit 3 soepjes)

  • 2e rondgang: wrap met gerookte zalm/roomkaas, gerookte kip/pesto en sneetje met rundercarpaccio

  • 3e rondgang: Amuselepel met ribeye carpaccio en uienchutney, makreeltartaar en geitenkaas/abrikoos met sesam

  • 4e rondgang: Mini broodje Black Angus hamburger uit de Josper (100 % gestookte houtskool grill)
  • 5e rondgang: Warm gemengd bittergarnituur

Dit arrangement is ook zittend mogelijk waarbij het gezelschap aan tafel plaatst neemt en alle hapjes en drankjes worden geserveerd aan tafel. Wij bespreken graag uw wensen.
Het High Wine / Beer arrangement is mogelijk voor gezelschappen vanaf 40 volwassenen, op basis van beschikbaarheid. Dit arrangement kost € 32,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. Dit arrangement is mogelijk van 14.00 – 17.00 uur. Wenst u dit arrangement te verlengen, te wijzigen of uit te breiden, dat is natuurlijk mogelijk. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden..

Bent u met minder personen, dan is het mogelijk dat een aantal tafels in ‘de Boerenstal’ worden gereserveerd voor lunch of High Tea gezelschappen.
De dranken* die binnen dit arrangement vallen zijn: Heineken bier, Radler, Witbier, 3 soorten 0.0% bieren, 3 Brand of 3 Affligem speciaal bieren, Liefmans fruitesse, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen, frisdranken, biologische Peeze koffie/cappuccino en Kusmi thee.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, bediening en zaalhuur.