Bij dit buffet kunt u genieten van verschillende ouderwetse, puur Hollandse stamppotten. Met een uitgebreid stampottenbuffet waan je je weer even in oma’s tijd. Onze stamppotten zijn vers, ambachtelijk en in huis bereid. Dat lust iedereen!

Met een uitgebreid stampottenbuffet waan je je weer even in oma’s tijd. Onze stamppotten zijn vers, ambachtelijk en in huis bereid. Dat lust iedereen!

Wij ontvangen uw gasten met een drankje rond de klok van 17.00 uur. Op tafel verzorgen wij een huismix van nootjes, kaaskoekjes en kaasstengels. De opstelling van ‘de Boerenstal’ zal een combinatie zijn van 7 tot 8 statafels en 4 lage tafels van 8 personen. De rest van de avond ziet er als volgt uit:

  • Om 18.00 uur serveren wij een glas Cava met een koud bittergarnituur bestaande uit toastjes met huisgerookte zalm, rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, filet american, roomkaasje/kruidenkaasje. Aansluitend een rondgang met warm bittergarnituur bestaande uit winterse mini kroketjes.

  • Rond 18.30/18.45 uur serveren wij uw gasten een mini bruine bonensoep of pompoensoep.

  • Rond 19.00 uur staat het stampottenbuffet gereed. Dat zal bestaan uit huisgemaakte stamppotten; peen/uien, boerenkool, zuurkool en andijvie met spekjes. Daarnaast zullen wij huisgemaakte ballen gehakt, huisgemaakt Grootmoeders’ stoofvlees, rookworst met mosterd en uitgebakken spekjes serveren. De vegetarische gasten serveren wij een alternatief vlees item. Het buffet wordt begeleid door één van onze medewerkers.

  • U kunt afsluiten met koffie/thee met bonbons op etagères op tafel.
  • Optioneel: Een uitbreiding van mini desserts. Dit zal bestaan uit mous’jes uit het seizoen, bijvoorbeeld speculaasmouse en/of stoofperenmouse. Een minidessert bedraagt € 3,00 per persoon extra. U kunt ook kiezen voor meerdere minidesserts.

De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken bier, Radler, Wieckse witte, 4 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Een feestavond is mogelijk voor gezelschappen vanaf 50 volwassenen. Het 4 uur durend arrangement bedraagt € 50,00 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. In overleg serveren we de kinderen een aangepast gerecht.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.