Wilt u zich lekker laten verwennen en samen met uw dierbare genieten van een luxe buffet. In ‘de Boerenstal’ is aan alles gedacht! U wordt aan tafel bediend met de koude starters. Aansluitend worden de voor- en hoofdgerechten in buffetvorm geserveerd. Èn u kunt kiezen uit de mogelijkheid voor ‘life cooking’, waarbij een medewerker van de keukenbrigade naast het buffet een mals stukje vlees voor uw afsnijdt, wat in de unieke Josper-oven is gebakken!

Afhankelijk van het aanvangstijdstip ontvangen wij uw gasten met koffie/cappuccino/thee met petit four, glas Cava of glaasje Glühwein.
 Aansluitend serveren wij de borrel met op tafel een huismix van diverse noten, olijven en zoutjes. Tijdens de borrel serveren wij u 3 keer een hapje;


  • 1e rondgang: toastjes met gerookte zalm, carpaccio, filet american, roombrie, gerookte forel, huisgemaakte tonijn- en eiersalade

  • 
2e rondgang: bitterballen, kaasstengels, kipkrokant, gambahapjes
.

  • 3e rondgang: mini kroketjes gevuld met Hollandse garnalen, serranoham en kaas/rucola

Dit arrangement kan uitgebreid worden met mini soepje voorafgaand aan het buffet, meerprijs van € 3,00 per soepje.

Het “Koud & Warm kerstbuffet” bestaat uit de volgende gerechten:

  • Stokbrood met smeersels
  • Russische salade met diverse vleeswaren
  • Pallet van vis; mosselen, gerookte zalm, Hollandse nieuwe, gerookte forel en rivierkreeftjes
  • Carpaccio van Hollandse tomaten, mozzarella, pesto en pijnboompitten
  • Vleesplank van rundercarpaccio
  • Vleesplank van kalfscarpaccio
  • Meloen met serranoham
  • Kipsaté met satésaus en kroepoek en gedroogde uitjes
  • Op de huid gebakken zalmfilet met limoensaus
  • Grootmoeders’ stoofvlees met rijst
  • Hertenbiefstuk en Black Angus biefstuk sukade
  • Gebakken aardappelen
  • Hollandse frieten met mayonaise
  • Zoete aardappel friet
  • Mix van geroosterde warme groenten

De saté, zalmfilet, stoofvlees en mix van warme groenten worden bereid in een speciale grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Èn een ware smaakbeleving!

Het is mogelijk dit arrangement uit te breiden met een live cooking onderdeel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Black Angus entrecote met pepersaus of rode wijn portsaus. De entrecote wordt in zijn geheel geserveerd; en getrancheerd op het buffet. De entrecote wordt gegaard in de Josper; de houtskooloven.

De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken bier, Radler, Wieckse witte, 4 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Een “Koud & Warm buffet” is mogelijk voor gezelschappen vanaf 35 volwassenen. Het 4 uur durend buffetarrangement bedraagt € 57,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. Mocht u het arrangement willen verlengen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, bediening en zaalhuur.