Wilt u zich lekker laten verwennen en samen met uw dierbare genieten van een luxe buffet. In ‘de Boerenstal’ is aan alles gedacht! U wordt aan tafel bediend met de koude en/of warme starters. Aansluitend worden de voor- en hoofdgerechten in buffetvorm geserveerd. Èn u kunt kiezen uit de mogelijkheid voor ‘life cooking’, waarbij een medewerker van de keukenbrigade aan tafel een mals stukje vlees voor u afsnijdt, wat in de unieke Josper-oven is gegrild!

Afhankelijk van het aanvangstijdstip ontvangen wij uw gasten met koffie/cappuccino/thee, glas bubbels of glaasje Glühwein (in het seizoen). Aansluitend serveren wij de borrel met op tafel een huismix van diverse noten, olijven en zoutjes. 

Tijdens de borrel verzorgen wij 2 keer een rondgang met hapjes. Wij vernemen graag welke rondgangen u wenst. Extra rondgangen zijn mogelijk ad € 1,50 per persoon per hapje.

  1. Toastjes met carpaccio, gerookte zalm, roomkaasje, huisgemaakte eiersalade en tonijnsalade
  2. Amuses van geitenkaas, abrikoos en sesam, amuse vitello tonato en amuse bruchetta met tomaat en basilicum
  3. Amuse van huisgerookte zalm en amuse van ribeye carpaccio met uienchutney
  4. Bittergarnituur van mini kroketjes gevuld met gamba, Rendang en kaas/rucola
  5. Bittergarnituur van gemengde hapjes als bitterbal, gehaktballetje, kiphapje, gambahapje en kaassoufflétje
  6. Sandwichrol met beenham en honingmosterd

Dit arrangement kan uitgebreid worden met mini soepje voorafgaand aan het buffet.

Het “Koud & Warm winterbuffet” bestaat uit de volgende gerechten, allen huisgemaakt:
De gerechten wijzigen naar gelang het seizoen en uw wensen.

  • Brood met smeersels
  • Huisgerookte zalmzijde in zijn geheel geserveerd
  • Pulled chicken, pecannoten, rucola, sinaasappel en rode koolsalade
  • Rode linzen, abrikoos, veldsla, bimi en geitenkaas
  • Gegrilde courgette en paprika salade
  • Carpaccio van Hollandse tomaten, mozzarella, pesto en pompoenpitten
  • Vleesplanken van rundercarpaccio en kalfscarpaccio
  • Kipsaté met satésaus en kroepoek en gedroogde uitjes
  • Op de huid gebakken zalmfilet
  • Roergebakken gamba’s in knoflookolie
  • Black Angus biefstuk sukade met saus van de Chef
  • Authentieke kipkerrie met rijst of Tabouleh
  • Stamppot met Grootmoeders’ stoofvlees
  • Verse frites met mayonaise en gebakken aardappeltjes
  • Bloemkool uit de Josper en een geroosterde wortel uit de Josper

De zalmfilet, gamba’s, stoofvlees, Black Angus sukade biefstuk, bloemkool en geroosterde wortel worden bereid in een speciale grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving!

Het is mogelijk dit arrangement uit te breiden met een live cooking onderdeel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Black Angus entrecote met pepersaus of rode wijn portsaus. De entrecote wordt in zijn geheel geserveerd; en getrancheerd op het buffet. De entrecote wordt gegaard in de Josper; de houtskooloven.

De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken bier, Radler, Weizenbier (in het seizoen), 4 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Een “Koud & Warm buffet” is mogelijk voor gezelschappen vanaf 50 volwassenen. Het 4 uur durend buffetarrangement bedraagt € 57,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. Mocht u het arrangement willen verlengen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, bediening en zaalhuur.