Geniet van een culinaire wandeling met de ‘Walking Dinner’. Het is de ideale manier om uw gasten uit ontvangen in een informele kerstsfeer. We serveren kleine gerechtjes van hoge kwaliteit. Verdeeld over de gehele avond én lekker handzaam. U dineert aan hoge statafels en in leuke zithoeken. Zo kunt u met alle gasten spreken en toch ongedwongen genieten. The best of both worlds. Borrelen én dineren. Een avond om nooit te vergeten!

De samenstelling van de gangen kan volledig in het teken van uw gezelschap worden verzorgd, wij bespreken dit graag met u!

Op tafel verzorgen wij een huismix van nootjes. De opstelling van ‘de Boerenstal’ zal een combinatie zijn van 4 tot 6 statafels en lage tafels, tenzij u anders wenst. De avond kan er als volgt uitzien:


  • Aanvang om 17.00 uur met glas Cava. We serveren kroketjes gevuld met Hollandse garnalen, rucola/kaas en serranoham.  

  • 1ste amuse om 17.45 uur. Een amuselepel gevuld met; gegrilde entrecote* met uienchutney of Vitello Tonato met tonijnmayonaise
.

  • 2de amuse om 18.15 uur. Een bonbon van gerookte zalm met mousse van mierikswortel of gerookte zalm, limoen crème, radijs, sesamtuille
.

  • 3de amuse om 18.45 uur. Mini rundercarpaccio met Grano Padano, pestodressing, gesnipperde ui, mix van pitjes rucola of crunchi sushi met wasabi
.

  • 4de amuse om 19.15 uur. Mini soepje in glaasje met oor; geroosterde paprikasoep* of mosterdsoep.

  • 5de amuse om 19.45 uur. Brioche broodje met Black Angus burger*, cheddar kaas, tomaat, komkommer, ui en BBQ saus of Black angus sukade met zoete aardappelpuree, tuinboontjes met spekjes en chimichurrie
.

  • 6e amuse om 20.15 uur. Mini dessert*; Hollanse riffle met stoofperen en stroopwafel, mandarijn cheesecake met Bastogne bodem, bolletje ijs en 2 kleuren chocolade mousse.

  • Einde: 21.00 uur (tijden kunnen in overleg wijzigen)

*bereidt in de Josper grilloven; 100% houtskool gestookte tot wel 400 graden.

Een walking dinner is mogelijk voor gezelschappen vanaf 50 volwassenen. Het is een 4 uur durend arrangement bedraagt € 62,50 per persoon. De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken bier, Radler, Wieckse witte, 4 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

U kunt het arrangement uitbreiden met een dessertbuffet. Op dit buffet zullen ijstaarten en meerdere mini desserts gepresenteerd worden. Hiervoor berekenen wij een meerprijs. Het arrangement bedraagt dan € 64,50 per persoon. De grootste ijstaart zullen wij feestelijk presenteren met vuurspuwers. Daarna zullen de ijstaarten door ons aangesneden worden.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, bediening en zaalhuur.