Met een gezellige muzikale en culinaire middag en avond heeft Grand Café 1837 zondag 20 augustus het twintigjarig bestaan gevierd.

Vorig jaar was het vijftig jaar geleden dat de ouders van Kim Kleijweg, de eigenares van 1837, hun opwachting maakten bij wat toen Café De Gouden Star heette. Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Kim de zaak overnam van haar moeder Greet en van het café een eetcafé maakte.

Intussen is het een Grand Café met een restaurant, een schitterend terras en met sinds een paar jaar een extra voorziening in de vorm van De Boerenstal, een prachtige voorziening, met eveneens een terras. Behalve een terrasje pikken, een high tea houden of lekker lunchen en dineren, kun je bij deze horecazaak ook een compleet feest vieren, een boekpresentatie houden, een bruiloft vieren, een walking dinner geven, enzovoort.

Kim Kleijweg is een perfectionist met creatieve ideeën. Ze gaat voor constante kwaliteit en ze doet er alles aan haar enthousiasme en vakbekwaamheid over te brengen op haar team.

Het twintigjarig bestaan van 1837 werd zondag 20 augustus gevierd op het terras bij het restaurant. Daar trad de formatie Barn Boys op, met gitarist/zanger Luuk van den Eijk, drummer Henk Jansen en bassist Petr Spinka. Deze ervaren mannen spelen vooral muziek uit de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Een bomvol terras genoot van de muziek, de zon en de hapjes en drankjes die werden voorgeschoteld.

Later in de middag cq aan het begin van de avond nam de eveneens uit drie personen bestaande formatie Blue Velvet Café het over. De muziek van dit drietal paste iets meer bij de ‘dinersetting’, want natuurlijk bleven de meeste feestgangers de hele middag en de avond tot een uur of negen om het jubileumfeest optimaal te ervaren. Al met al dus een heel geslaagd feest! Kim Kleijweg en haar team gaan nu op naar de 25! (SO) 

Klik hier en lees meer!