Gezocht (aankomend) Sous Chef!

Ter ondersteuning van onze Sous Chef en Chef kok zijn wij opzoek naar een (aankomend) Sous Chef. 

Wil jij een leidinggevende rol binnen een ambachtelijke keuken, met doorgroeimogelijkheden én werken in een zeer gemotiveerd hardwerkend keukenteam? Solliciteer bij ons. 

Onze keuken werkt uitsluitend met verse producten met als resultaat ambachtelijk bereide gerechten. Frans klassieke basis met een moderne twist. Meerdere specialiteiten op de Spaanse houtskoolgrill; de Josper. Allergeenvrij koken staat bij ons hoog. En de dinerkaart wisselt 4 keer per jaar. 

Wie zijn wij?
Grand Café 1837 bestaat sinds augustus 2003. In november is de naastgelegen ‘Boerenstal’ geopend. Een aangrenzende gerenoveerde stal waar besloten gezelschappen samen kunnen zijn voor een verjaardag, huwelijksjubileum, bruiloft, vergadering of receptie. Zowel het Grand Café als ‘de Boerenstal’ beschikken over een ruim opgezet terras en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wat zoeken wij in jou?
– Team player
– Leiderschap
– Creativiteit
– Punctualiteit en Planning
– HACCP
– Afgeronde koksopleiding
– Pré zijn leermeesterdiploma en Sociale Hygiëne diploma (maar kunnen ook binnen onze organisatie behaald worden)

Wij zijn werkgever die het mogelijk maakt horeca te combineren met privé.
– Goed salaris
– Gezonde werktijden
– Dinsdag t/m zondag geopend
– Aangepaste openingstijden van oktober tot half april (dinsdag/zondagavond gesloten m.u.v. besloten gezelschappen)
– Tijd voor tijd registratie
– Maandroosters
– Zomersluiting van 2 weken juli/augustus
– 1 Kerstdag geopend
– Oud en Nieuw gesloten
– Pasen en Pinksteren geopend
– Soort dienstverband: Voltijd