Proosten op het nieuwe jaar of een mooi jubileum! Wij hebben een mooi arrangement samengesteld waarbij u met elkaar het glas kan heffen onder het genot van lekkere hapjes. 

Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’, de gerestaureerde stal van onze prachtige boerderij, of het Grand Café gedeelte, gevestigd in een prachtig rijksmonument gelegen aan de authentieke Dorpsstraat. Zowel het Grand Café als ‘de Boerenstal’ beschikken over ieder haar eigen terras.

Samen met vrienden, familie of collega’s het glas heffen, dat kan bij ons! Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, bekijk hiervoor onze andere diverse arrangementen. 

Receptie arrangement met Cava

2 uur durend
Minimaal 30 personen

Uw gezelschap wordt ontvangen met een glas Cava om te kunnen toosten! 
Natuurlijk hebben wij voor de Bob gasten een heerlijk alcoholvrij alternatief.

Gedurende het arrangement serveren wij u het volgende:

  • Op tafel presenteren wij een mix van chips en de lekkerste kaasstengels.
  • Rondgang met Hollandse kazen van Hof van Heden & Italiaanse vleeswarenmix.
  • Rondgang met Bourgondische bitterballen en kaasstengels. 
  • Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit: kalfskroketjes, bami hapje, kip krokant hapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en frikandel. 
  • Rondgang met warm bittergarnituur bestaande uit mini kroketjes (diverse vullingen; altijd combinatie van vis, vlees en vegetarisch).

De gehele receptie worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, Fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap.

Eventuele intoleranties/allergieën vernemen wij graag vooraf. Onze keukenbrigade bereidt graag een passend alternatief.

Voor alle kinderen hebben wij een waterijsje, chips, snoepjes, en een puntzakje friet met mayonaise of ketchup. De kinderen hebben keuze uit alle frisdranken maar wij maken ook graag een lekkere limonade. 

Een receptie arrangement is mogelijk voor gezelschappen vanaf 30 personen. Tot en met 60 personen neemt u plaats in het authentieke Grand Café gedeelte. Vanaf 61 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’. Het 2 uur durend arrangement bedraagt € 29,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. Dit arrangement is mogelijk tussen 15.00 en 17.00 uur. Wenst u een ander tijdstip, of wilt u dit arrangement wijzigen, dat is natuurlijk mogelijk. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.