Op zoek naar extra aankleding in de vorm van entertainment tijdens uw verjaardag, feestje of borrel? Wij hebben diverse mogelijkheden om het door u gekozen arrangement extra aan te kleden. Denk hierbij aan een sneltekenaar, muzikale bingo, live entertainment met muziek of goochelshow.  Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden! 

Sneltekenaar 

Leg de aanwezigheid van uw gasten vast met een eigen karikatuurtekening door middel van een sneltekenaar. Een karikatuurtekening kan op diverse manieren worden gemaakt, van snel tot uitgebreid. Door middel van een mobiele ezel beweegt de sneltekenaar zich gemakkelijk door de ruimte. Uw gasten kunnen over de schouder meekijken en zo ontstaat er binnen enkele minuten een karikatuurtekening! 

Muzikale bingo 

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens de middag of avond? Wij verzorgen een muzikale bingo in de vorm van 2 rondes muziekbingo en 1 ronde met quizvragen. Wij presenteren de muzikale bingo op de avond zelf en verzorgen de bijbehorende muziek, muziek bingo kaarten en antwoordformulieren voor de quiz. Kies ervoor om teams te maken of laat iedereen individueel mee spelen. Het is mogelijk om de muzikale bingo in bedrijfsstijl of bepaalde genre te verzorgen, ook kunnen eigen vragen worden ingestuurd voor de quizronde. Een leuke activiteit voor jong & oud! 

Muzikaal entertainment  

De middag of avond aankleden met wat extra gezelligheid door middel van live entertainment met muziek? Dat kan! Wij werken met diverse artiesten, bands en DJ’s samen. Zij zorgen voor extra sfeer en gezellig tijdens de middag of avond en wellicht gaan zo de voetjes van de vloer bij uw gasten. Denk bijvoorbeeld aan Blue Velvet, een muzikaal trio bestaande uit accordeon, contrabas en gitaar. Of laat je verrassen door zanger Harm, hij heeft een zeer gevarieerd repertoire voor jong & oud. Liever op zoek naar een DJ? Boek onze huis DJ, Chester van Berkel, en stel samen met hem een playlist op voor tijdens een feestje of borrel!  

Goochelshow 

Geniet en laat je verbazen door een goochelaar! Tijdens de middag of avond verzorgt de tafelgoochelaar verschillende goocheltrucs. Verras je gasten met live entertainment aan tafel en geef extra sfeer aan je verjaardag, borrel of diner. Verrassend entertainment voor jong & oud!  

Geïnteresseerd in één van bovenstaande opties? Neem contact met ons op via info@grandcafe1837.nl of bel op 015-3108383. Bovenstaande opties zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid van de artiesten.