Wilt u voor een groot gezelschap uw verjaardag of een andere gelegenheid vieren door middel van een feestavond? Wij helpen u graag uw persoonlijke feestavond samen te stellen! Denk aan de mogelijkheden voor een DJ met draaitafel of een live zanger/zangeres. Uiteraard serveren we verschillende koude en warme bittergarnituren en eventueel een klein buffet of een late night snack. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!

Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’, de nieuwe ruimte in het naastgelegen pand van Eetcafé 1837. De ingang vindt u aan de terraszijde (kerkwegzijde). Bij mooi weer kunt u heerlijk terecht op het terras van ‘de Boerenstal’. Uw gezelschap kan plaatsnemen aan meerdere tafels en statafels.

De avond ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met koffie/thee of een glas bubbels
  • Op tafel presenteren wij een mix van nootjes, kaasstengels en kaaskoekjes
  • Rondgang met koude bitterganituur bestaande uit toastjes; huisgerookte zalm, rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, filet american, roomkaasje/kruidenkaasje
  • Rondgang met warm bittergarnituur bestaande uit bitterballen, kaasstengels, garnalenhapje, kipkrokant en loempiaatje
  • Rondgang met mini kroketjes met verschillende vullingen
  • Rondgang met pizzahapjes

De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken bier, Radler, Wieckse witte, 4 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry. U kunt dit pakket uitbreiden met buitenlands gedistilleerde dranken (bacardi, bacardi lemon, gin, safari, malibu, vodka, amaretto, 43 likeur en baileys) à € 4,00 per persoon. Het is ook mogelijk deze buitenlans gedistilleerde dranken op bestelling te turven en u te berekenen op basis van nacalculatie. Het drankenpakket uitbreiden met verse jus d’orange is ook mogelijk, dit bedraagt € 1,25 per persoon.

U kunt uw feestavond verrijken met een late evening snack welke wij serveren tussen 23.00 en 23.30 uur. Deze snack is uitsluitend voor het gehele gezelschap te reserveren. U kunt kiezen uit:

  • Puntzak met verse friet met mayonaise à € 3,25 per persoon
  • Broodje kroket met mosterd of frikandel met mayonaise à € 3,25 per persoon
  • Broodje pulled pork of pulled chicken (uit Josper) met BBQ saus à € 4,50 per persoon
  • Mini broodje Black Angus burger (uit Josper; 100% houtskool) à € 4,75 per persoon

Wij verzorgen achtergrondmuziek. U kunt uw eigen DJ of zanger meenemen. De DJ of zanger neemt zijn eigen apparatuur mee, welke aangesloten dient te worden op onze geluidsinstallatie. Opbouwtijd is in overleg. Indien u graag onze huis DJ wenst te reserveren is dit mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 450 van 20.30 uur tot 01.00 uur. Reserveren op basis van beschikbaarheid.  Mocht u graag een zanger, zangeres, goochelaar etc. wensen, werken wij samen met All4entertainment.

Een feestavond is mogelijk voor gezelschappen vanaf 80 volwassenen. Het 4,5 uur durend arrangement bedraagt € 36,00 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. De feestavond start 20.30 uur en eindigt 01.00 uur. Het is mogelijk de avond eerder te starten, namelijk om 20.00 uur. Hiervoor bereken wij een meerprijs à € 3,00 extra per persoon.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.