De seizoenen doen mee in onze buffetten. Naar wens kunnen gerechten worden gewijzigd. Onze keukenbrigade bereid graag wat u lekker vindt.
 
Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’, de gerestaureerde stal van onze prachtige boerderij, of het Grand Café gedeelte, gevestigd in een prachtig rijksmonument gelegen aan de authentieke Dorpsstraat. Zowel het Grand Café als ‘de Boerenstal’ beschikken over ieder haar eigen terras. Wij verzorgen voor u een ongedwongen sfeer en een Italiaanse inrichting van het buffet. 
 

Koud & Warm Italiaans buffet arrangement 

Uw gasten worden ontvangen met een drankje naar wens.
Op tafel verzorgen wij een mix van nootjes, gezouten chips en de lekkerste olijven..
 
Tijdens de borrel verzorgen wij 2 keer een rondgang met hapjes. Wij vernemen graag welke rondgangen u wenst.
  • 1rondgang       : toastjes met carpaccio, huisgerookte zalm, huisgemaakte eiersalade, tonijnsalade en huisgemaakte hummus
  • 2rondgang       : amuses van olijftaartje met creme van de Chef, huisgerookte zalm en vleeswaren specialiteit van de Chef.
  • 3rondgang       : bittergarnituur van mini kroketjes gevuld gevuld met gamba’s, rendang en kaas/rucola.
  • 4rondgang       : Rondgang met gemengd warme bittergarnituur bestaande uit kalfskroketjes, bami hapje kiphapje, garnalenhapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en vegetarische loempia
  • 5rondgang       : Bourgondische rundvlees bitterballen en echte vegan bitterballen met mosterd
Voorafgaand aan het koud/warm buffet serveren wij u een mini soepje in glaasje met oor (keuze uit tomatensoep, mosterdsoep en seizoensoep)
 
Koud & warm buffet ( het buffet kan mogelijk afwijken naar aanleiding van het seizoen)
 
Italiaanse broodsoorten met smeersels
Pastasalade met huisgerookte zalm, ui, paprika, tomaat, crème fraiche en dille
Salade met Italiaanse ham: Proscittuo Crudo met manchego, mediterraanse salsa en flammkuchen
Assortiment Italiaanse charcuterie, op mooie eikenplank geserveerd
Antipastasalade: aubergine, artistjok, olijven, paddelstoelen en frisse dressing
Caprese: tomaat, buffelmozzarella, rucola en pitjes
Vleesplanken van Rundercarpaccio en Vitello Tonnato (kalfscarpaccio)
 
Italiaans visgerecht met witvis en saus van de Chef
Roergebakken gamba’s* in knoflookolie
Ravioli met spinazie en ricotta
Huisgemaakte traditionele lasagna
Risotto met kogelbiefstuk*, bleekselderij en zongedroogde tomaat
Pennepasta met kip en pesto
Verse frites met mayonaise en rozeval aardappeltjes met knoflook en zeezout
Gegrilde groenten: courgette, paprika, champignons en ui*
 
De gerechten met een * worden bereid in onze speciale Josper grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving! Alle overige gerechten worden bereid in onze eigen keuken.
 
Live cooking; Onze kok trancheert voor u een overheerlijke entrecote aan het buffet bereid in onze 100% gestookte houtskooloven. Meerprijs € 3,50 per persoon. De entrecote wordt geserveerd met warme saus.
 
Tot besluit koffie (cappuccino) en thee met koekje. 
 
**Onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/ Pinot Grigio), en rosé (Pinot Grigrio) wijnen, fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Or Tea, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.
 
Wij houden graag rekening met allergieën/intoleranties. Wij vernemen deze graag tijdig vooraf.
 
Het 4 uur durend buffetarrangement bedraagt € 64,50 per persoon (minimaal 40 volwassenen) inclusief onbeperkt dranken**. Tot en met 40 personen neemt u plaats in het authentieke Grand Café gedeelte. Vanaf 41 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’. 
 
Op vrijdag & zaterdag is dit arrangement alleen mogelijk vanaf 50 volwassenen! Verlenging van dit arrangement bedraagt € 6,50 per persoon per uur. 
 
Dessert
 
Desgewenst kunt u uw arrangement uitbreiden met een dessert.
 
  • 3 verschillende mini dessert in glaasjes en porselein geserveerd; 1 per persoon bedraagt € 3,75 per dessert. Denk hierbij aan crème brûlée, huisgemaakte mousse of heerlijke cheesecake. 
  • Italiaanse specialiteit van de Chef in mooi glas geserveerd € 6,50 per persoon. Bijvoorbeeld verse aardbeien, pannacotta, aceto, basilicum en vanille ijs
  • IJscokar met 4 soorten ijs, hoorntjes bakjes en lepeltjes à € 7,50 per persoon. U mag de smaken kiezen.
  • IJstaarten buffet; Oreo ijstaart, pistache ijstaart, bosvruchten ijstaart, vanille ijs-karamel-nougat en witte chocolade ijstaart met vuurwerk € 9,50 per persoon

U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein (gratis parkeerplaatsen) gelegen naast Grand Café 1837. Wij verzorgen achtergrondmuziek.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.