De seizoenen doen mee in onze buffetten. Naar wens kunnen gerechten worden gewijzigd. Onze keukenbrigade bereid graag wat u lekker vindt.
 
Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’. Uw gasten kunnen bij binnenkomst de jas in de garderobe ophangen. Uw gezelschap al plaatsnemen aan meerdere (sta) tafels). Een combinatie van 4 statafels en 6 langen tafels van 6 tot 8 personen. Wij verzorgen voor u een ongedwongen sfeer. Bij mooi weer verwelkomen wij uw gasten op het privé terras van ‘de Boerenstal’
 

Koud en Warm Italiaans buffet arrangement

Uw gasten worden ontvangen met een drankje naar wens.
Op tafel verzorgen wij een mix van nootjes, kaasstengels, kaasvlinders/olijven.
 
Tijdens de borrel verzorgen wij 2 keer een rondgang met hapjes. Wij vernemen graag welke rondgangen u wenst.
 
1e rondgang       : toastjes met carpaccio, huisgerookte zalm, huisgemaakte eiersalade, tonijnsalade en roomkaasje
2e rondgang       : amuses van geitenkaas, abrikoos en sesam, vitello tonato en focaccia met brie/tomaat/pesto
3e rondgang       : bittergarnituur van mini kroketjes gevuld met garnalen, saté en groenten
4e rondgang       : bittergarnituur van gemengde hapjes als bitterbal, gehaktballetje, kiphapje, gambahapje en kaassoufflétje
5e rondgang       : Bourgondische rundvlees bitterballen en echte vegan bitterballen met mosterd
 

Italiaans buffet arrangement 

Voorafgaand aan het koud/warm buffet serveren wij u een mini soepje in glaasje met oor (keuze uit mosterd, tomatensoep en seizoensoep)
 

Italiaans buffet

Italiaanse broodsoorten met smeersels
Pastasalade met huisgerookte zalm, ui, paprika, tomaat, crème fraiche en dille
Salade met Italiaanse ham: Proscittuo Crudo met manchego, mediterraanse salsa en flammkuchen
Assortiment Italiaanse charcuterie, op mooie eikenplank geserveerd
Antipastasalade: aubergine, artistjok, olijven, paddelstoelen en frisse dressing
Caprese: tomaat, buffelmozzarella, rucola en pitjes
Vleesplanken van Rundercarpaccio en Vitello Tonnato (kalfscarpaccio)
 
Italiaans visgerecht met witvis en saus van de Chef
Roergebakken gamba’s* in knoflookolie
Ravioli met spinazie en ricotta
Huisgemaakte traditionele lasagna
Risotto met kogelbiefstuk*, bleekselderij en zongedroogde tomaat
Pennepasta met kip en pesto
Verse frites met mayonaise en rozeval aardappeltjes met knoflook en zeezout
Gegrilde groenten: courgette, paprika, champignons en ui*
 
De gerechten met een * worden bereid in een speciale grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving! En alle gerechten worden bereid in eigen keuken.
 
Live cooking; Onze kok trancheert voor u een overheerlijke entrecote aan het buffet bereid in onze 100% gestookte houtskooloven. Meerprijs € 3,50 per persoon. De entrecote wordt geserveerd met warme saus.
 
Tot besluit koffie (cappuccino) en thee met lekkernij uit eigen keuken.
 
Wij houden graag rekening met allergieën/intoleranties. Wij vernemen deze graag tijdig vooraf.
 
Het 4 uur durend buffetarrangement bedraagt € 60,00 per persoon (minimaal 50 volwassenen) inclusief onbeperkt dranken**.  Verlenging van dit arrangement bedraagt € 6,50 per persoon per uur. Kinderen tot 3 jaar gratis. 4 t/m 12 kost 50% van het arrangement.
 
**Onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; biologische Peeze koffie (cappuccino), Kusmi (verse) thee, frisdranken, biologische vruchtensappen, Heineken bier van de tap, 3 soorten alcoholvrij bieren, droge (Chardonnay/Pinot Grigo) en zoete witte, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon) en rosé wijn (Pinot Grigio), Weizen bier, Radler 2% en binnenlands gedistilleerd (port, sherry, vermouth, vieux, jonge jenever en bessenjenever).
 

Italiaans buffet

 
Desgewenst kunt u uw arrangement uitbreiden met een dessert.
 
3 verschillende mousses in glaasje geserveerd; 1 per persoon bedraagt € 3,00 (advocaatmousse, chocolademousse, aardbeienmousse, limoncello mousse)
Mini desserts; 1 per persoon bedraagt € 3,50 (o.a. crème brûlée, aardbeien/panna cotta, ijs met mango/passievruchten chutney)
Italiaans festijn van de Chef in mooi glas geserveerd € 6,50 per persoon
IJscokar met 4 soorten ijs, hoorntjes bakjes en lepeltjes begeleid met vers fruit à € 8,50 per persoon. U mag de smaken kiezen.
IJstaarten buffet; Oreo ijstaart, pistache ijstaart, bosvruchten ijstaart, vanille ijs-karamel-nougat en witte chocolade ijstaart en vers fruit € 8,50 per persoon
 

U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein (gratis parkeerplaatsen) gelegen naast Grand Café 1837. Wij verzorgen achtergrondmuziek.