Heerlijk buffet vol met Italiaanse specialiteiten! Sluit de avond af met een fris Limoncello handdessert van onze patissier Dian.  
 
Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’, de gerestaureerde stal van onze prachtige boerderij, of het Grand Café gedeelte, gevestigd in een prachtig rijksmonument gelegen aan de authentieke Dorpsstraat. Zowel het Grand Café als ‘de Boerenstal’ beschikken over ieder haar eigen terras. Wij verzorgen voor u een ongedwongen sfeer en een Italiaanse inrichting van het buffet. 
 

Koud & Warm Italiaans buffet arrangement 

Uw gasten worden ontvangen met een drankje naar wens uit het aangeboden drankenassortiment.                             

Op tafel verzorgen wij een mix van kaasstengels en een knabbeltje naar keuze. 

 
Tijdens de borrel verzorgen wij 2 keer een rondgang met hapjes. Wij vernemen graag welke rondgangen u wenst.
  • 1rondgang       : Koud bittergarnituur met divers beleg; rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, hummus en beleg van de Chef.  
  • 2rondgang       : Amuses van de Chef met vlees, vis en vegetarische keuze. 
  • 3rondgang       : Rondgang met mini kroketjes met vlees, vis en vegetarische keuze. 
  • 4rondgang       : Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit: kalfskroketjes, bami hapje, kip krokant hapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en mini frikandel. 
  • 5rondgang       : Warme Italiaanse bruschetta ‘s met divers beleg
Voorafgaand aan het koud/warm buffet serveren wij u een mini soepje in glaasje met oor (keuze uit tomatensoep, mosterdsoep en seizoensoep)
 
Koud & warm buffet ( het buffet kan mogelijk afwijken naar aanleiding van het seizoen)
 
  • Italiaanse broodsoorten met diverse smeersels
  • Italiaanse pastasalade van de Chef 
  • Salade met Italiaanse ham: Proscittuo Crudo met manchego, mediterraanse salsa en flammkuchen
  • Assortiment Italiaanse charcuterie, op mooie eikenplank geserveerd
  • Antipastasalade: aubergine, artistjok, olijven, paddelstoelen en frisse dressing
  • Caprese: tomaat, buffelmozzarella, rucola en pitjes
  • Vleesplanken van Rundercarpaccio en Vitello Tonnato (kalfscarpaccio)
  • Italiaans visgerecht met witvis en saus van de Chef
  • Roergebakken gamba’s* in knoflookolie
  • Ravioli met spinazie en ricotta
  • Huisgemaakte traditionele lasagna
  • Risotto met kogelbiefstuk*, bleekselderij en zongedroogde tomaat
  • Pennepasta met kip en pesto
  • Verse frites met mayonaise en rozeval aardappeltjes met knoflook en zeezout
  • Gegrilde groenten: courgette, paprika, champignons en ui*
De gerechten met een * worden bereid in onze speciale Josper houtskooloven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving! Alle overige gerechten worden bereid in onze eigen keuken.
 
Tot besluit koffie (cappuccino) en thee met koekje. 

Gedurende de avond serveren wij onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, Fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

 
Wij houden graag rekening met allergieën/intoleranties. Wij vernemen deze graag tijdig vooraf.
 
Het 4 uur durend buffetarrangement bedraagt € 67,50 per persoon (minimaal 40 volwassenen) inclusief onbeperkt dranken**. Tot en met 50 personen neemt u plaats in het authentieke Grand Café gedeelte. Vanaf 51 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’. 
 
Op vrijdag & zaterdag is dit arrangement alleen mogelijk vanaf 50 volwassenen! Verlenging van dit arrangement bedraagt €9,50 per persoon inclusief een rondgang met warm gemengd bittergarnituur.  
 
Dessert
 
Desgewenst kunt u uw arrangement uitbreiden met een dessert.
 
  • 3 verschillende mini dessert in glaasjes en porselein geserveerd; 1 per persoon bedraagt € 4,00 per dessert. Denk hierbij aan crème brûlée, huisgemaakte mousse of heerlijk cheesecake dessert. Deze desserts gaan met de seizoenen mee.
  • Seizoen specialiteit van de Chef in mooi glas geserveerd € 6,75 per persoon. Bijvoorbeeld verse aardbeien Romanoff of huisgemaakte tiramisu. 
  • IJscokar met 4 soorten ijs, hoorntjes bakjes, lepeltjes en slagroom à € 7,50 per persoon. Geserveerd met vers fruit à € 8,50 per persoon. U mag de smaken kiezen.
  • IJstaarten buffet; Oreo ijstaart, pistache ijstaart, mango ijstaart, omelette Sybriën ijstaart met vuurwerk € 10,50 per persoon.
  • Dessert buffet 1837, diverse 1837 dessert specialiteiten € 12,50 per persoon.

U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein (gratis parkeerplaatsen) gelegen naast Grand Café 1837. Wij verzorgen achtergrondmuziek.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.