Koud & Warm Italiaans buffet arrangement
Uw gasten worden ontvangen met een drankje naar wens uit het aangeboden drankenassortiment.
Op tafel verzorgen wij een mix van kaasstengels en een knabbeltje naar keuze.
- 1e rondgang : Koud bittergarnituur met divers beleg; rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, hummus en beleg van de Chef.
- 2e rondgang : Amuses van de Chef met vlees, vis en vegetarische keuze.
- 3e rondgang : Rondgang met mini kroketjes met vlees, vis en vegetarische keuze.
- 4e rondgang : Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit: kalfskroketjes, bami hapje, kip krokant hapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en mini frikandel.
- 5e rondgang : Warme Italiaanse bruschetta ‘s met divers beleg
- Italiaanse broodsoorten met diverse smeersels
- Italiaanse pastasalade van de Chef
- Salade met Italiaanse ham: Proscittuo Crudo met manchego, mediterraanse salsa en flammkuchen
- Assortiment Italiaanse charcuterie, op mooie eikenplank geserveerd
- Antipastasalade: aubergine, artistjok, olijven, paddelstoelen en frisse dressing
- Caprese: tomaat, buffelmozzarella, rucola en pitjes
- Vleesplanken van Rundercarpaccio en Vitello Tonnato (kalfscarpaccio)
- Italiaans visgerecht met witvis en saus van de Chef
- Roergebakken gamba’s* in knoflookolie
- Ravioli met spinazie en ricotta
- Huisgemaakte traditionele lasagna
- Risotto met kogelbiefstuk*, bleekselderij en zongedroogde tomaat
- Pennepasta met kip en pesto
- Verse frites met mayonaise en rozeval aardappeltjes met knoflook en zeezout
- Gegrilde groenten: courgette, paprika, champignons en ui*
Gedurende de avond serveren wij onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, Fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.
- 3 verschillende mini dessert in glaasjes en porselein geserveerd; 1 per persoon bedraagt € 4,00 per dessert. Denk hierbij aan crème brûlée, huisgemaakte mousse of heerlijk cheesecake dessert. Deze desserts gaan met de seizoenen mee.
- Seizoen specialiteit van de Chef in mooi glas geserveerd € 6,75 per persoon. Bijvoorbeeld verse aardbeien Romanoff of huisgemaakte tiramisu.
- IJscokar met 4 soorten ijs, hoorntjes bakjes, lepeltjes en slagroom à € 7,50 per persoon. Geserveerd met vers fruit à € 8,50 per persoon. U mag de smaken kiezen.
- IJstaarten buffet; Oreo ijstaart, pistache ijstaart, mango ijstaart, omelette Sybriën ijstaart met vuurwerk € 10,50 per persoon.
- Dessert buffet 1837, diverse 1837 dessert specialiteiten € 12,50 per persoon.
U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein (gratis parkeerplaatsen) gelegen naast Grand Café 1837. Wij verzorgen achtergrondmuziek.
Onze prijzen zijn inclusief BTW.