De seizoenen doen mee in onze buffetten! Naar wens kunnen gerechten worden gewijzigd. Onze keukenbrigade bereid graag wat u lekker vindt.

Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’, de gerestaureerde stal van onze prachtige boerderij, of het Grand Café gedeelte, gevestigd in een prachtig rijksmonument gelegen aan de authentieke Dorpsstraat. Zowel het Grand Café als ‘de Boerenstal’ beschikken over ieder haar eigen terras. Wij verzorgen voor u een ongedwongen sfeer. 

Koud & Warm buffet arrangement

4 uur durend
Uw gasten worden ontvangen met een drankje naar wens uit het aangeboden drankenassortiment. Op tafel verzorgen wij een mix van nootjes, gezouten chips en de lekkerste olijven.

Tijdens de borrel verzorgen wij 2 keer een rondgang met hapjes. Wij vernemen graag welke rondgangen u wenst.

  • 1e rondgang       : toastjes met carpaccio, huisgerookte zalm, huisgemaakte eiersalade, tonijnsalade en hummus
  • 2e rondgang       : amuses van olijftaartje met creme van de Chef, huisgerookte zalm en vleeswaren specialiteit van de Chef.
  • 3e rondgang       : bittergarnituur van mini kroketjes gevuld gevuld met gamba’s, rendang en kaas/rucola.
  • 4e rondgang       : Rondgang met gemengd warme bittergarnituur bestaande uit kalfskroketjes, bami hapje kiphapje, garnalenhapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en vegetarische loempia
  • 5e rondgang       : Bourgondische rundvlees bitterballen en echte vegan bitterballen met mosterd

Voorafgaand aan het koud/warm buffet serveren wij u een mini soepje in glaasje met oor (keuze uit tomatensoep, mosterdsoep en seizoensoep)

Koud & warm buffet ( het buffet kan mogelijk afwijken naar aanleiding van het seizoen)

  • Molenbrood bruin en wit met smeersels
  • Huisgerookte zalm* in zijn geheel geserveerd – zelf gerookt in onze Josper houtskooloven
  • Komkommer, dille, appel en yoghurt
  • Little gem, pulled chicken, croutons, Grana Padano en anjovis mayonaise
  • Gegrilde courgette en paprika salade
  • Carpaccio van Hollandse tomaten, mozzarella, pesto en pijnboompitten
  • Vleesplanken van Rundercarpaccio én vleeswaren specialiteit van de Chef

 Alle salades zijn huisgemaakt.

  • Kipsaté met satésaus en kroepoek en gedroogde uitjes
  • Op de huid gebakken witvis* met saus van de Chef 
  • Roergebakken gamba’s* in knoflookolie
  • Kogelbiefstuk* met saus van de Chef
  • Huisgemaakte rendang met Aziatische sperziebonen en rijst 
  • Gele curry van bloemkool en andere koolsoorten
  • Verse frites met mayonaise en gebakken aardappeltjes
  • Seizoengroenten* uit de Josper houtskooloven

De gerechten met* worden bereid in onze speciale Josper grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving! Alle overige gerechten worden bereid in onze eigen keuken.

Live cooking; Onze kok trancheert voor u een overheerlijke entrecote aan het buffet bereid in onze 100% gestookte houtskooloven. Meerprijs € 3,50 per persoon. De entrecote wordt geserveerd met warme saus.

Tot besluit koffie (cappuccino) en thee met koekje.

**Onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/ Sauvignon blanc), en rosé (Pinot) wijnen, fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Wij houden graag rekening met allergieën/intoleranties. Wij vernemen deze graag tijdig vooraf.

Het 4 uur durend buffetarrangement bedraagt € 64,50 per persoon (minimaal 40 volwassenen). Kinderen tot 3 jaar gratis. 4 t/m 12 jaar kost 75% van het arrangement. Tot en met 40 personen neemt u plaats in het authentieke Grand Café gedeelte. Vanaf 41 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’.

Op vrijdag & zaterdag is dit arrangement alleen mogelijk vanaf 50 volwassenen! Verlenging van dit arrangement bedraagt € 6,50 per persoon per uur. 

Dessert

Desgewenst kunt u uw arrangement uitbreiden met een dessert.

  • 3 verschillende mini dessert in glaasjes en porselein geserveerd; 1 per persoon bedraagt € 3,75 per dessert. Denk hierbij aan crème brûlée, huisgemaakte mousse of heerlijke cheesecake. 
  • Seizoen specialiteit van de Chef in mooi glas geserveerd € 6,50 per persoon. Bijvoorbeeld verse aardbeien, pannacotta, aceto, basilicum en vanille ijs of juist een winterse triffle.
  • IJscokar met 4 soorten ijs, hoorntjes bakjes en lepeltjes à € 7,50 per persoon. U mag de smaken kiezen.
  • IJstaarten buffet; Oreo ijstaart, pistache ijstaart, mango ijstaart, omelette Sybriën ijstaart met vuurwerk € 9,50 per persoon.

U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein (gratis parkeerplaatsen) gelegen naast Grand Café 1837. Wij verzorgen achtergrondmuziek.

Indien kinderen binnen uw gezelschap. Bij de kinderen inventariseren wij op de avond zelf of zij voldoende keuze hebben op het buffet. Wij serveren graag een snack naar wens met frietjes en mayonaise of ketchup. Poffertjes zijn ook mogelijk.

Tijdens de borrel serveren wij de kinderen een zakje chips en snoepje. Voor de kinderen beschikken wij over een knutseldoos en een aantal spellen. Wij kunnen hiervoor een kindertafel inrichten.

Mocht u vragen of andere wensen hebben, bent u harte welkom voor een kopje koffie/thee. Gaarne op afspraak, afspraken zijn mogelijk op dinsdag, woensdag of vrijdag overdag. 

Onze prijzen zijn inclusief BTW.