De seizoenen doen mee in onze buffetten. Naar wens kunnen gerechten worden gewijzigd. Onze keukenbrigade bereid graag wat u lekker vindt.

Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’. Uw gasten kunnen bij binnenkomst de jas in de garderobe ophangen. Uw gezelschap zal plaatsnemen aan meerdere (sta) tafels. Een combinatie van 4 statafels en 6 lage tafels van 6 tot 8 personen. Wij verzorgen voor u een ongedwongen sfeer. Bij mooi weer verwelkomen wij uw gasten op het privé terras van ‘de Boerenstal’.

Koud en Warm voorjaar/zomer buffet arrangement

4 uur durend
Uw gasten worden ontvangen met een drankje naar wens.
Op tafel verzorgen wij een mix van nootjes, kaasstengels, kaasvlinders/olijven.

Tijdens de borrel verzorgen wij 2 keer een rondgang met hapjes. Wij vernemen graag welke rondgangen u wenst.

1e rondgang       : toastjes met carpaccio, gerookte zalm, huisgemaakte eiersalade, tonijnsalade en roomkaasje
2e rondgang       : amuses van geitenkaas, abrikoos en sesam, vitello tonato en focaccia met brie/tomaat/pesto
3e rondgang       : bittergarnituur van mini kroketjes gevuld met garnalen, saté en groenten
4e rondgang       : bittergarnituur van gemengde hapjes als bitterbal, gehaktballetje, kiphapje, gambahapje en kaassoufflétje
5e rondgang       : Bourgondische rundvlees bitterballen en echte vegan bitterballen met mosterd

Koud/warm buffet arrangement

Voorafgaand aan het koud/warm buffet serveren wij u een mini soepje in glaasje met oor (keuze uit mosterdsoep, tomatensoep en seizoensoep)

Koud/warm buffet

  • Brood met smeersels
  • Huisgerookte zalm in zijn geheel geserveerd – zelf gerookt in onze Josper grill
  • Komkommer, dille, appel en yoghurt
  • Tricolore pasta, aardbei, spek en rucola
  • Ceasarsalade, kip, croutons, Parmezaan en tomaat
  • Carpaccio van Hollandse tomaten, mozzarella, pesto en pompoenpitten
  • Vleesplanken van rundercarpaccio én kalfscarpaccio

 Alle salades zijn huisgemaakt.

  • Kipsaté met satésaus en kroepoek en gedroogde uitjes
  • Op de huid gebakken zalmfilet* met bearnaisesaus
  • Roergebakken gamba’s* in knoflookolie
  • Diamanthaas* (rundvlees getrancheerd) met saus van de Chef
  • Grootmoeders’ stoofvlees* met rijst
  • Gele curry van bloemkool en andere koolsoorten
  • Verse frites met mayonaise en gebakken aardappeltjes
  • Seizoengroente* uit de Josper bijv. gegrilde wortels of heerlijke voorjaarsgroenten

De gerechten met een * worden bereid in een speciale grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving! En alle gerechten worden bereid in eigen keuken.

Live cooking; Onze kok trancheert voor u een overheerlijke entrecote aan het buffet bereid in onze 100% gestookte houtskooloven. Meerprijs € 3,50 per persoon. De entrecote wordt geserveerd met warme saus.

Tot besluit koffie (cappuccino) en thee met lekkernij uit eigen keuken.

Wij houden graag rekening met allergieën/intoleranties. Wij vernemen deze graag tijdig vooraf.

Het 4 uur durend buffetarrangement bedraagt € 57,50 per persoon (minimaal 50 volwassenen) inclusief onbeperkt dranken**.  Verlenging van dit arrangement bedraagt € 6,50 per persoon per uur. Kinderen tot 3 jaar gratis. 4 t/m 12 kost 50% van het arrangement.

**Onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; biologische Peeze koffie (cappuccino), Kusmi (verse) thee, frisdranken, biologische vruchtensappen, Heineken bier van de tap, 3 soorten alcoholvrij bieren, droge (Chardonnay/Pinot Grigo) en zoete witte, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon) en rosé wijn (Pinot Grigio), Weizen bier, Radler 2% en binnenlands gedistilleerd (port, sherry, vermouth, vieux, jonge jenever en bessenjenever).

Dessert

Desgewenst kunt u uw arrangement uitbreiden met een dessert.

  • 3 verschillende mousses in glaasje geserveerd; 1 per persoon bedraagt € 3,00 (advocaatmousse, chocolademousse, aardbeienmousse, limoncello mousse)
  • 3 High tea lekkernijen; 1 per persoon bedraagt € 2,00 per lekkernij (o.a. pittenrotsen met chocoalde, mini choco mousse met karamel, chocolade brownie, carrotcake)
  • Mini desserts; 1 per persoon bedraagt € 3,50 (o.a. crème brûlée, aardbeien/panna cotta, ijs met mango/passievruchten chutney)
  • Voorjaar/zomer festijn van de Chef in mooi glas geserveerd € 6,50 per persoon
  • IJscokar met 4 soorten ijs, hoorntjes bakjes en lepeltjes begeleid met vers fruit à € 8,50 per persoon. U mag de smaken kiezen.
  • IJstaarten buffet; Oreo ijstaart, pistache ijstaart, bosvruchten ijstaart, vanille ijs-karamel-nougat en witte chocolade ijstaart en vers fruit € 8,50 per persoon

U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein (gratis parkeerplaatsen) gelegen naast Grand Café 1837. Wij verzorgen achtergrondmuziek.

Koud en Warm herfst/winter buffet arrangement

4 uur durend
Wij ontvangen uw gasten met een drankje naar wens.
Op statafels en bar verzorgen wij een mix van nootjes, kaasstengels, kaasvlinders/olijven.

Tijdens de borrel verzorgen wij 2 keer een rondgang met hapjes. Wij vernemen graag welke rondgangen u wenst.

1e rondgang       : toastjes met carpaccio, gerookte zalm, huisgemaakte eiersalade, tonijnsalade en roomkaasje
2e rondgang       : amuses van geitenkaas, abrikoos en sesam, vitello tonato en bruchetta met tomaat en basilicum
3e rondgang       : bittergarnituur van mini kroketjes gevuld met garnalen, rendang en kaas/rucola (de vullingen kunnen per seizoen wisselen)
4e rondgang       : bittergarnituur van gemengde hapjes als bitterbal, gehaktballetje, kiphapje, gambahapje en kaassoufflétje
5e rondgang       : Bourgondische rundvlees bitterballen en echte vegan bitterballen met mosterd

Koud/warm buffet

Voorafgaand aan het koud/warm buffet serveren wij u een mini soepje in glaasje met oor (keuze uit mosterdsoep, tomatensoep en seizoensoep)

  • Brood met smeersels
  • Huisgerookte zalm in zijn geheel geserveerd
  • Appel, komkommer, dille en yoghurt
  • Pulled chicken, little gem, spek, parmezaan, olijven en tomaat
  • Gegrilde courgette en paprika salade
  • Carpaccio van Hollandse tomaten, mozzarella, pesto en pompoenpitten
  • Vleesplanken van rundercarpaccio en kalfscarpaccio

Alle salades zijn huisgemaakt.

  • Kipsaté met satésaus en kroepoek en gedroogde uitjes
  • Op de huid gebakken zalmfilet* met bearnaisesaus
  • Roergebakken gamba’s* in knoflookolie
  • Rundersukade* of diamanthaas* met saus van de Chef
  • Hachee van wild of rund (u maakt vooraf uw keuze)
  • Boerenkoolstamppot met jus (apart geserveerd)
  • Stoofperen
  • Gele curry met bloemkool en koolsoorten en rijst
  • Verse frites met mayonaise en gebakken aardappeltjes

De gerechten met een * worden bereid in een speciale grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving! En alle gerechten worden bereid in eigen keuken.

Live cooking; Onze kok trancheert voor u een overheerlijke entrecote aan het buffet bereid in onze 100% gestookte houtskooloven. Meerprijs € 3,50 per persoon. De entrecote wordt geserveerd met warme saus.

Tot besluit koffie (cappuccino) en thee met lekkernij uit eigen keuken.

Wij houden graag rekening met allergieën/intoleranties. Wij vernemen deze graag tijdig vooraf.

Het 4 uur durend buffetarrangement bedraagt € 57,50 per persoon (minimaal 50 volwassenen) inclusief onbeperkt dranken**.  Verlenging van dit arrangement bedraagt € 6,50 per persoon per uur. Kinderen tot 3 jaar gratis. 4 t/m 12 kost 50% van het arrangement.

**Onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; biologische Peeze koffie (cappuccino), Kusmi (verse) thee, frisdranken, biologische vruchtensappen, Heineken bier van de tap, 3 soorten alcoholvrij bieren, droge (Chardonnay/Pinot Grigo) en zoete witte, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon) en rosé wijn (Pinot Grigio), Weizen bier, Radler 2% en binnenlands gedistilleerd (port, sherry, vermouth, vieux, jonge jenever en bessenjenever).

Dessert

Desgewenst kunt u uw arrangement uitbreiden met een dessert.

  • 3 verschillende mousses in glaasje geserveerd; 1 per persoon bedraagt € 3,00 (advocaatmousse, chocolademousse, roodfruitmousse, karamelmousse)
  • 3 High tea lekkernijen; 1 per persoon bedraagt € 2,00 per lekkernij (o.a. pittenrotsen met chocoalde, mini choco mousse met karamel, chocolade brownie, carrotcake)
  • Mini desserts; 1 per persoon bedraagt € 3,50 (o.a. crème brûlée, stoofperen/panna cotta, ijs met kersen)
  • Herfst/winter festijn van de Chef in mooi glas geserveerd € 6,50 per persoon
  • IJscokar met 4 soorten ijs, hoorntjes bakjes en lepeltjes begeleid met vers fruit à € 8,50 per persoon. U mag de smaken kiezen.
  • IJstaarten buffet; Oreo ijstaart, pistache ijstaart, bosvruchten ijstaart, vanille ijs-karamel-nougat en witte chocolade ijstaart en vers fruit € 8,50 per persoon

U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein (gratis parkeerplaatsen) gelegen naast Grand Café 1837.

Wij verzorgen achtergrondmuziek.

Indien kinderen binnen uw gezelschap. De kinderen inventariseren wij op de avond zelf of zij voldoende keuze hebben op het buffet. Wij serveren graag een snack naar wens met frietjes en mayonaise of ketchup. Poffertjes zijn ook mogelijk.

Tijdens de borrel serveren wij de kinderen een zakje chips en snoepje. Voor de kinderen beschikken wij over een knutseldoos en een aantal spellen. Wij kunnen hiervoor een kindertafel inrichten.

Mocht u vragen of andere wensen hebben, bent u harte welkom voor een kopje koffie/thee. Gaarne op afspraak.

Afspraken zijn mogelijk op dinsdag, woensdag of vrijdag overdag. Eventueel zaterdagmiddag afhankelijk van de bezetting in ‘de Boerenstal’.