De seizoenen doen mee in onze buffetten! Naar wens kunnen gerechten worden gewijzigd. Onze keukenbrigade bereid graag wat u lekker vindt.

Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’, de gerestaureerde stal van onze prachtige boerderij, of het Grand Café gedeelte, gevestigd in een prachtig rijksmonument gelegen aan de authentieke Dorpsstraat. Zowel het Grand Café als ‘de Boerenstal’ beschikken over ieder haar eigen terras. Wij verzorgen voor u een ongedwongen sfeer. 

Koud & Warm buffet arrangement

4 uur durend
Uw gasten worden ontvangen met een drankje naar wens uit het aangeboden drankenassortiment. Op tafel verzorgen wij een mix van chips en de lekkerste kaasstengels. 

Tijdens de borrel verzorgen wij 2 keer een rondgang met hapjes. Wij vernemen graag welke rondgangkeuzes u wenst.

  • 1e rondgang       : Koud bittergarnituur met diverse beleg; carpaccio, huisgerookte zalm, huisgemaakte eiersalade, tonijnsalade en roombrie.
  • 2e rondgang       : Amuses van de Chef met vis, vlees en vegetarische keuze. 
  • 3e rondgang       : Bittergarnituur van mini kroketjes met vis, vlees en vegetarische keuze. 
  • 4e rondgang       : Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit kalfskroketjes, bami hapje, kip krokant hapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje, frikandel en bitterbal. 
  • 5e rondgang       : Bourgondische rundvlees bitterballen en kaastengels.

Voorafgaand aan het koud/warm buffet serveren wij u een mini soepje in glaasje met oor (keuze uit tomatensoep, mosterdsoep en seizoensoep)

Koud & warm buffet ( het buffet kan mogelijk afwijken naar aanleiding van het seizoen)

  • Molenbrood bruin en wit met smeersels
  • Huisgerookte zalm* in zijn geheel geserveerd – zelf gerookt in onze Josper houtskooloven
  • Komkommer, dille, appel en yoghurt salade
  • Little gem, pulled chicken, croutons, Grana Padano en anjovis mayonaise
  • Gegrilde courgette en paprika salade
  • Carpaccio van Hollandse tomaten, mozzarella, pesto en pijnboompitten
  • Vleesplanken van rundercarpaccio én vleeswaren specialiteit van de Chef

 Alle salades zijn huisgemaakt.

  • Kipsaté met huisgemaakte satésaus
  • Op de huid gebakken witvis* met saus van de Chef 
  • Roergebakken gamba’s* in knoflookolie
  • Malse biefstuk* met saus van de Chef
  • Huisgemaakte rendang met Aziatische haricot verts en rijst 
  • Vegetarisch gerecht van de Chef 
  • Verse frites met mayonaise en gebakken aardappeltjes
  • Seizoengroenten* uit de Josper houtskooloven

De gerechten met* worden bereid in onze speciale Josper grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving! Alle overige gerechten worden bereid in onze eigen keuken.

Live cooking; Onze kok trancheert voor u een overheerlijke entrecote aan het buffet bereid in onze 100% gestookte houtskooloven. Meerprijs € 3,50 per persoon. De entrecote wordt geserveerd met warme saus.

Tot besluit koffie (cappuccino) en thee met koekje.

Gedurende de avond serveren wij onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, Fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Wij houden graag rekening met allergieën/intoleranties. Wij vernemen deze graag tijdig vooraf.

Het 4 uur durend buffetarrangement bedraagt € 67,50 per persoon (minimaal 40 volwassenen). Kinderen tot 3 jaar gratis. 4 t/m 12 jaar kost 75% van het arrangement. Tot en met 40 personen neemt u plaats in het authentieke Grand Café gedeelte. Vanaf 41 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’.

Op vrijdag & zaterdag is dit arrangement alleen mogelijk vanaf 50 volwassenen! Verlenging van dit arrangement bedraagt € 9,50 per persoon per uur inclusief een rondgang met een warm bittergarnituur.

Dessert

Desgewenst kunt u uw arrangement uitbreiden met een dessert.

  • 3 verschillende mini dessert in glaasjes en porselein geserveerd; 1 per persoon bedraagt € 4,00 per dessert. Denk hierbij aan crème brûlée, huisgemaakte mousse of heerlijk cheesecake dessert. Deze desserts gaan met de seizoenen mee.
  • Seizoen specialiteit van de Chef in mooi glas geserveerd € 6,75 per persoon. Bijvoorbeeld verse aardbeien, pannacotta, aceto, basilicum en vanille ijs of juist een winterse triffle.
  • IJscokar met 4 soorten ijs, hoorntjes bakjes, lepeltjes en slagroom à € 7,50 per persoon. Geserveerd met vers fruit à € 8,50 per persoon. U mag de smaken kiezen.
  • IJstaarten buffet; Oreo ijstaart, pistache ijstaart, mango ijstaart, omelette Sybriën ijstaart met vuurwerk € 10,50 per persoon.
  • Dessert buffet 1837, diverse 1837 dessert specialiteiten € 12,50 per persoon.

U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein (gratis parkeerplaatsen) gelegen naast Grand Café 1837. Wij verzorgen achtergrondmuziek.

Indien kinderen binnen uw gezelschap. Bij de kinderen inventariseren wij op de avond zelf of zij voldoende keuze hebben op het buffet. Wij serveren graag een snack naar wens met frietjes en mayonaise of ketchup. Poffertjes zijn ook mogelijk.

Tijdens de borrel serveren wij de kinderen een zakje chips en snoepje. Voor de kinderen beschikken wij over een knutseldoos en een aantal spellen. Wij kunnen hiervoor een kindertafel inrichten.

Mocht u vragen of andere wensen hebben, bent u harte welkom voor een kopje koffie/thee. Gaarne op afspraak, afspraken zijn mogelijk op dinsdag t/m vrijdag, gaarne overdag of in overleg. 

Onze prijzen zijn inclusief BTW.