Wanneer er een baby geboren wordt, dan breekt er voor de ouders een gezellige, maar vooral drukke tijd aan. Er komt een hoop visite, en wat is er nou praktischer om alle visite in één keer te ontvangen. Kom samen bij Grand Café 1837 met uw gezelschap en geniet bij mooi weer heerlijk op het terras. 

Voor de geboorte prikt u een datum voor de receptie (ongeveer 4 à 5 weken na de uitgerekende datum) en laat alle organisatie aan ons over. Het enige wat u hoeft te doen is samen met het geboortekaartje de uitnodigingen te versturen en ons even te melden of u een zoontje of dochtertje heeft gekregen, of misschien allebei.

De middag ziet er als volgt uit:

  • Uw gasten worden ontvangen met een roze of blauwe alcoholvrije Gin Tonic cocktail! 
  • We serveren beschuit met muisjes (roze of blauw).
  • Op tafel verzorgen wij een mix van kaasstengels en een knabbeltje naar keuze. 
  • Rondgang met koude bittergarnituur met diverse beleg; rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, hummus en beleg van de Chef.  
  • Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit: kalfskroketjes, bami hapje, kip krokant hapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en mini frikandel. 
  • Rondgang met warm bittergarnituur bestaande uit mini kroketjes (diverse vullingen; altijd combinatie van vis, vlees en vegetarisch).

Gedurende de receptie serveren wij onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, Fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Dit arrangement is te reserveren van 14.00 tot 16.00 uur of in overleg. Een kraamreceptie of babyborrel is mogelijk voor gezelschappen vanaf 30 volwassenen. Tot en met 50 personen neemt u plaats in het authentieke Grand Café gedeelte. Vanaf 51 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’. Wij zorgen voor roze of blauwe kleding in de vorm van mooie heliumballonnen voor op de tafels. Het 2 uur durend arrangement bedraagt € 27,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 75% van het arrangement. Voor alle kinderen hebben we een waterijsje, chips, snoepjes, en een puntzakje friet met mayonaise of ketchup.

Wenst u liever een 3 uur durend arrangement. Dat is ook mogelijk; zie ons arrangement verjaardag in de middag.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.