Wanneer er een baby geboren wordt, dan breekt er voor de ouders een gezellige, maar vooral drukke tijd aan. Er komt een hoop visite, en wat is er nou praktischer om alle visite in één keer te ontvangen. Kom samen in ‘de Boerenstal’ met uw gezelschap en bij mooi weer heerlijk op het privé terras van ‘de Boerenstal’.

Voor de geboorte prikt u een datum voor de receptie (ongeveer 4 à 5 weken na de uitgerekende datum) en laat alle organisatie aan ons over. Het enige wat u hoeft te doen is samen met het geboortekaartje de uitnodigingen te versturen en ons even te melden of u een zoontje of dochtertje heeft gekregen, of misschien allebei.

De middag ziet er als volgt uit:

  • Uw gasten worden ontvangen met een roze of blauwe welkomstcocktail. Uiteraard hebben wij ook cocktails zonder alcohol.
  • We serveren beschuit met muisjes en petit fours (roze of blauw).
  • Op tafel presenteren wij een mix van nootjes, kaasstengels en kaaskoekjes.
  • Rondgang met koude bittergarnituur bestaande uit toastjes met huisgerookte zalm, rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, filet american, roomkaasje/kruidenkaasje.
  • Rondgang met warm bittergarnituur bestaande uit bitterballen, kaasstengels, garnalenhapje, kipkrokant en loempiaatje.

Tijdens de receptie of borrel worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken bier, Radler, Wieckse witte, 4 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Dit arrangement is te reserveren van 14.00 tot 16.00 uur of in overleg. Een kraamreceptie of babyborrel is mogelijk voor gezelschappen vanaf 50 volwassenen. Het 2 uur durend arrangement bedraagt € 22,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. Voor alle kinderen hebben we een waterijsje, chips, snoepjes, en een puntzakje friet met mayonaise of ketchup.

Wenst u liever een 3 uur durend arrangement. Dat is ook mogelijk; zie Feest in de middag.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.