Wilt u een receptie organiseren ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis denk aan een jubileum, afscheid of bijeenkomst? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!

Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’, de nieuwe ruimte in het naastgelegen pand van Eetcafé 1837. De ingang vindt u aan de terraszijde (kerkwegzijde). Bij mooi weer kunt u heerlijk terecht op het terras van ‘de Boerenstal’. Uw gezelschap kan plaatsnemen aan meerdere tafels en statafels.

Gedurende het arrangement serveren wij u het volgende:

  • Op tafel presenteren wij een mix van nootjes, kaasstengels en kaaskoekjes.
  • Rondgang met koude bittergarnituur bestaande uit toastjes met huisgerookte zalm, rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, filet american, roomkaasje/kruidenkaasje.
  • Diverse malen een rondgang met warm bittergarnituur bestaande uit bitterballen, kaasstengels, garnalenhapje, kipkrokant en loempiaatje.
  • Voor alle kinderen hebben we een waterijsje, chips, snoepjes, en een puntzakje friet met mayonaise of ketchup.

De gehele receptie worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken bier, Radler, Wieckse witte, 4 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Een receptie is mogelijk voor gezelschappen vanaf 80 volwassenen. Het 2 uur durend arrangement bedraagt € 22,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 50% van het arrangement. Mocht u het arrangement willen verlengen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.