Wilt u een receptie organiseren ter gelegenheid van een feestelijke gebeurtenis denk aan een jubileum, afscheid of bijeenkomst? Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken!

Wij reserveren voor u ‘de Boerenstal’, de gerestaureerde stal van onze prachtige boerderij, of het Grand Café gedeelte, gevestigd in een prachtig rijksmonument gelegen aan de authentieke Dorpsstraat. Zowel het Grand Café als ‘de Boerenstal’ beschikken over ieder haar eigen terras. Uw gezelschap kan plaatsnemen aan meerdere tafels en statafels.

Gedurende het arrangement serveren wij u het volgende:

  • Op tafel verzorgen wij een mix van kaasstengels en een knabbeltje naar keuze. 
  • Rondgang met koud bittergarnituur met diverse beleg; rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, hummus en beleg van de Chef.  .
  • Rondgang met Hollandse kazen van Hof van Heden & Italiaanse vleeswaren mix.
  • Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit o.a. kipkrokant hapje, rundvlees kroketje, bamihapje, kalfskroketje, mini frikandel en kaassoufflétje. 
  • Rondgang met warm bittergarnituur bestaande uit mini kroketjes (diverse vullingen; altijd combinatie van vis, vlees en vegetarisch).

Voor alle kinderen hebben we een waterijsje, chips, snoepjes, en een puntzakje friet met mayonaise of ketchup.

Gedurende de receptie serveren wij onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, Fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. 

Een receptie is mogelijk voor gezelschappen vanaf 60 volwassenen. Het 2 uur durend arrangement bedraagt € 23,50 per persoon. Indien u met minder gasten graag gebruik wenst te maken van dit arrangement berekenen wij vanaf € 25,50  per persoon van 35 tot 59 volwassenen. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 75% van het gekozen arrangement. Wenst u een ander tijdstip, of wilt u dit arrangement wijzigen, dat is natuurlijk mogelijk. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.