Grand Café 1837 is de perfecte locatie voor u om uw verjaardag te vieren! Nodig vrienden, familie en collega’s uit in onze sfeervolle ambiance. U kunt het glas heffen om te proosten op het heugelijke feit. 

De middag ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met een kopje Fairtrade koffie (ook cappuccino) of thee met petit four van de banketbakker. Natuurlijk kunt u een 2de kopje koffie/thee bestellen. Op de petit four kan een getal in chocolade worden geschreven. Dit kan het getal zijn van uw huwelijk, leeftijd of jubileum.

Natuurlijk is ook het mogelijk de middag te starten met een toost. Glas bubbels vanaf € 4,75 per persoon. 

  • Na de koffie/thee verzorgen wij een mix van kaasstengels en een knabbeltje naar keuze op tafel. 
  • Rondgang met koude bittergarnituur bestaande uit; Koud bittergarnituur met diverse beleg; rundercarpaccio, huisgemaakte tonijnsalade en eiersalade, hummus en beleg van de Chef.  
  • Rondgang met borrelmaatjes bestaande uit: kalfskroketje, bami hapje, kip krokant hapje, kaassoufflétje, rundvleeskroketje en mini frikandel. 
  • Rondgang met mini kroketjes met diverse vullingen, altijd vis, vlees en vegetarische keuze. 
  • Rondgang met bruchetta’s uit de oven.

Optioneel: Wij bieden diverse mogelijkheden om het arrangement uit te breiden met een extra rondgang. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte over de mogelijkheden. 

Gedurende de middag serveren wij onbeperkt dranken naar keuze volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, Fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Eventuele intoleranties/allergieën vernemen wij graag vooraf. Onze keukenbrigade bereidt graag een passend alternatief.

Voor kinderen beschikken wij over een knutseldoos en kleurplaten. Kinderen serveren wij stokbrood met kruidenboter, chips, snoepjes en bittergarnituur of kindergerecht naar keuze. En indien gewenst een puntzakje met friet en waterijsje.

Een verjaardag in de middag arrangement is mogelijk voor gezelschappen vanaf 30 personen. Tot en met 50 personen neemt u plaats in het authentieke Grand Café gedeelte. Vanaf 51 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’. Het 3 uur durend arrangement bedraagt € 29,50 per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar berekenen wij 75% van het arrangement. Dit arrangement is mogelijk tussen 13.00 en 16.00 uur. Wenst u een ander tijdstip, of wilt u dit arrangement wijzigen, dat is natuurlijk mogelijk. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein (gratis parkeerplaatsen) gelegen naast Grand Café 1837. U kunt gebruik maken van onze gratis WiFi.

Wij verzorgen achtergrondmuziek. U kunt vooraf een genre aangeven.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.