Geniet van een culinaire wandeling met het ‘Walking Dinner’ arrangement. Het is de ideale manier om uw gasten in een informele sfeer te ontmoeten. Wij serveren kleine gerechtjes uit eigen keuken. Verdeeld over de gehele avond én lekker handzaam. U dineert aan statafels en in leuke lage zitjes. Zo kunt u met alle gasten spreken en toch ongedwongen genieten. The best of both worlds. Borrelen én dineren. Een avond om nooit te vergeten!

De samenstelling van de gangen kan volledig in het teken van uw gezelschap worden verzorgd, wij bespreken dit graag met u! De gangen veranderen mee in de seizoenen en uw wensen.

Op tafel verzorgen wij een mix van groentenchips, kaasstengels en de lekkerste olijven. De avond kan er als volgt uitzien:

Aanvang om 18.00 uur met drankje naar wens uit het drankenassortiment. Tegen een meerprijs serveren wij een glas Cava of heerlijke Gin Tonic cocktail. Of wat dacht u van een huisgemaakte Scroppino! Vervolgens serveren wij u 5 gangen:

  • Spaanse ham met crostini, zongedroogde tomaat, olijven en truffelmayonaise
  • Keuze uit: Amuse van entrecote op Oosterse wijze of Huisgerookte Josper zalm* met zoetzure groenten en dragon mayonaise. 
  • Rundercarpaccio met Grano Padano, truffelmayonaise, ui, mix van pitjes en rucola
  • Mini soepje in glaasje met oor; huisgemaakte tomatensoep, mosterdsoep of soep van de Chef
  • Hoofdgerecht vis of vlees specialiteit van de Chef*. Uw gasten kunnen op de avond zelf de keuze maken
  • Optionele 6e gang: Keuze uit diverse dessert opties. Hiervoor berekenen wij een meerprijs. 
  • Koffie/thee tot besluit

De gerechten met een * worden bereid in onze speciale Josper houtskooloven, 100% houtskool, opgestookt tot wel 300 graden. Een ware smaakbeleving! Alle gerechten worden bereid in eigen keuken. In overleg kunnen wij per gang ook een combinatie maken van vis en vlees keuze en bepalen met u de verdeling vis/vlees, bijvoorbeeld 50/50 of andere verdeling. Natuurlijk houden wij graag rekening met vegetariërs, allergenen en intoleranties.

Een walking dinner is mogelijk voor gezelschappen vanaf 30 volwassenen. Tot en met 50 personen neemt u plaats in het authentieke rijksmonument gedeelte. Vanaf 51 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’.

Het 4 uur durend arrangement bedraagt € 72,50 per persoon. De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 4 soorten 0.0 % bieren, rode, witte en rosé wijnen, fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.