Geniet van een culinaire wandeling met de ‘Walking Dinner’. Het is de ideale manier om uw gasten uit ontvangen in een informele kerstsfeer. We serveren kleine gerechtjes van hoge kwaliteit. Verdeeld over de gehele avond én lekker handzaam. U dineert aan hoge statafels en in leuke zithoeken. Zo kunt u met alle gasten spreken en toch ongedwongen genieten. The best of both worlds. Borrelen én dineren. Een avond om nooit te vergeten!

De samenstelling van de gangen kan volledig in het teken van uw gezelschap worden verzorgd, wij bespreken dit graag met u!

Op tafel verzorgen wij een huismix van nootjes. De opstelling van ‘de Boerenstal’ zal een combinatie zijn van 4 tot 6 statafels en lage tafels, tenzij u anders wenst. De avond kan er als volgt uitzien:


Aanvang om 18.00 uur met glas Cava.  

  • 1ste amuse om 18.45 uur. Een amuselepel gevuld met; gegrilde entrecote* met uienchutney of Vitello Tonato met tonijnmayonaise.

  • 2de amuse om 19.15 uur. Huisgerookte zalm, zoetzure komkommer en gepofte quinoa.

  • 3de amuse om 19.45 uur. Mini rundercarpaccio met Grano Padano, sjalotmayonaise, gesnipperde ui, mix van pitjes rucola of crunchi sushi met wasabi.

  • 4de amuse om 20.15 uur. Mini soepje in glaasje met oor; huisgemaakte tomatensoep, seizoensoep of mosterdsoep.

  • 5de amuse om 20.45 uur. Varkensstoof*, bloemkool, kokos gele currysaus.

  • 6e amuse om 21.15 uur. Selectie van mini desserts

  • Koffie/thee tot besluit met lekkernij uit eigen keuken
  • Einde: 22.00 uur (tijden kunnen in overleg wijzigen)

*bereidt in de Josper grilloven; 100% houtskool gestookte tot wel 400 graden.

Een walking dinner is mogelijk voor gezelschappen vanaf 50 volwassenen. Het is een 4 uur durend arrangement bedraagt € 65,00 per persoon. De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken bier, Radler, Weizen bier (in het seizoen), 3 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.