Geniet van een culinaire wandeling met het ‘Walking Dinner’ arrangement. Het is de ideale manier om uw gasten uit ontvangen in een informele sfeer. Wij serveren kleine gerechtjes van hoge kwaliteit. Verdeeld over de gehele avond én lekker handzaam. U dineert aan hoge statafels en in leuke zithoeken. Zo kunt u met alle gasten spreken en toch ongedwongen genieten. The best of both worlds. Borrelen én dineren. Een avond om nooit te vergeten!

De samenstelling van de gangen kan volledig in het teken van uw gezelschap worden verzorgd, wij bespreken dit graag met u! De gangen veranderen mee in de seizoenen en uw wensen.

Op tafel verzorgen wij een mix van nootjes, gezouten chips en de lekkerste olijven. De avond kan er als volgt uitzien:

Aanvang om 18.00 uur met drankje naar wens uit het drankenassortiment. Tegen een meerprijs serveren wij een glas cava of heerlijke Gin Tonic cocktail! 

  • 1ste amuse om 18.45 uur: Amuselepel gevuld met vlees, vis en vegetarische keuze
  • 2de amuse om 19.15 uur: Huisgerookte Josper zalm*, komkommer, wakamé, sesam krokantje en wasabi mayonaise.
  • 3de amuse om 19.45 uur: Mini Rundercarpaccio met Grano Padano, truffelmayonaise, ui, mix van pitjes en rucola of crunchy sushi met wakamé en wasabi
  • 4de amuse om 20.15 uur: Mini soepje in glaasje met oor; huisgemaakte tomatensoep, mosterdsoep of seizoensoep
  • 5de amuse om 20.45 uur: Hoofdgerecht vis of vlees specialiteit van de Chef*
  • Optioneel – 6e amuse om 21.15 uur. Keuze uit diverse dessert opties. Hiervoor berekenen wij een meerprijs. 

De gerechten met een * worden bereid in onze speciale Josper grill oven, 100% houtskool, uniek in de omgeving! Een ware smaakbeleving! Alle overige gerechten worden bereid in onze eigen keuken

  • Koffie/thee tot besluit met koekje
  • Einde: 22.00 uur (tijden kunnen in overleg wijzigen)

Een walking dinner is mogelijk voor gezelschappen vanaf 50 volwassenen. Tot en met 50 personen neemt u plaats in het authentieke Grand Café gedeelte. Vanaf 51 personen reserveren wij voor u de prachtige ‘Boerenstal’.

Het 4 uur durend arrangement bedraagt € 69,50 per persoon. De gehele avond worden er onbeperkt dranken geschonken volgens het navolgende drankenpakket; Heineken tapbier, radler, seizoensbier van de tap, 5 soorten 0.0 % bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/ Sauvignon blanc), en rosé (Pinot) wijnen, fairtrade Peeze koffie/cappuccino, Or Tea, verse munt thee, jus d’orange, frisdranken en appelsap. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Onze prijzen zijn inclusief BTW.