Nootdorp – Hoe de persconferentie van minister-president Mark Rutte aanstaande dinsdag ook uitpakt: de Drive Thru bij Grand Café 1837 blijft bestaan!

Kim Kleijweg hoopt dat Mark Rutte dinsdag met goed nieuws komt en de horeca met de kerstdagen weer open mag. “Als we weten waar we aan toe zijn, dan kunnen we daar in ieder geval naartoe gaan werken en onze gasten informeren. Maar of we nu open of dicht zijn met de feestdagen… we gaan er hoe dan ook een gezellige tijd van maken”, zegt ze.

Sinterklaas en Pieten in de Drive Thru
Om te beginnen staat er heel veel leuks op stapel rondom Sinterklaas! “In het weekend van 28 en 29 november komt Sinterklaas naar de Drive Thru met de Snelheidspiet, de Meisjespiet en de Kookpiet”, vertelt Kim. “Voor de kinderen is er een speciale menubox samengesteld met een stoere verrassing en een rode enveloppe met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Sinterklaas ontvangt alle kentekens, zodat hij de kinderen met hun pappa’s en mamma’s persoonlijk en coronaproof kan begroeten in de Drive Thru! Op 4 en 5 december nemen de Pieten de Drive Thru helemaal over en krijgt iedereen een voetkick of een elleboogstoot”, grapt Kim.

Typische Hollandse gerechten
Op doordeweekse dagen biedt Grand Café 1837 typische Hollandse gerechten uit de eigen keuken. “Zoals specialiteiten van grootmoeder… met stoofvlees van rund met champignons, zilveruitjes geserveerd met romige puree en winterse groenten”, weet Kim smakelijk te vertellen. “Maar we hebben ook wisselende stamppotten met de welbekende balgehakt en echte jus!” Heerlijke Hollandse kost dus en vers, veilig en vertrouwd af te halen in de Drive Thru!

Glühwein en gezelligheid
Omdat Kaarsjesavond niet door kan gaan, schenkt het team van Grand Café 1837 in de maand december aan alle afhalers – tijdens het wachten op de bestelling – lekkere glühwein of een glas warme chocomel. “We gaan de Drive Thru helemaal gezellig aankleden. De ramen en de lantaarnpalen worden allemaal in de decembersferen gebracht”, aldus Kim.

Kerstdagen
Met de kerstdagen pakt Grand Café 1837 sowieso uit. Of het Grand Café nu open mag of niet. De voorbereidingen zijn in volle gang. De optie voor reserveren hangt af van de maatregelen van het kabinet, maar de Drive Thru is hoe dan ook geopend! Binnenkort wordt duidelijk wat er allemaal op het kerstmenu komt te staan bij Grand Café 1837. De lokale krant meldt dit uiteraard op haar kanalen!

Bestellen via de website
Het bestellen van de sinterklaasmenu’s voor kinderen, de Hollandse maaltijden, maar ook lekkers voor bij de borrel, lunchspecials als 12-uurtje, clubsandwich, broodje bal speciaal, zalige maaltijdsalades, voorgerechten, heerlijke hoofdgerechten, de befaamde Josper grillgerechten, High wine/beer, High Tea, lekkere zoetigheid voor bij de koffie, mini desserts en nog veel meer kan online!

Kijk voor meer informatie en bestellen op grandcafe1837.nl/bestel-online.

3 reacties op “Drive Thru Grand Café 1837 klaar voor de feestdagen

  1. Rosina Hoenderdos zegt:

    Ik zie het sinterklaas menu voor de kinderen nog niet in de online shop staan. Wanneer kunnen we die menu’s bestellen?

  2. peter korver zegt:

    Geachte,
    heeft de sint aanstaande zaterdag om 17u nog een plekje dat is vrag 1?
    vraag 2 hoe werkt het verder, ik wil graag voor mijn zoon het ik kan niet kiezen en voor mij(pappa)de kogelbiefstuk bestellen?

Reacties zijn gesloten.