Onze keukenbrigade bereidt vele gerechten in een Spaanse grilloven; de Josper. Ook wel onze Spaanse god in de keuken genoemd. De Josper grilloven wordt met 100% houtskool opgestookt tot 400 graden.
Vlees, vis en groenten krijgen een subtiele grillsmaak in de Josper. Maar ook wordt onze zalm gerookt in de Josper. Op de dinerkaart van Grandcafé staan vele Jospergrill specialiteiten. Wat dacht u van een heerlijke graangevoerde bavette (500 gram) om samen te delen. Dit gerecht wordt gepresenteerd op een mooie robuste eikenplanl en geserveerd met dagverse groenten, aardappelgarnituur, een frisse salade en 2 sauzen naar keuze.
Natuurlijk bereidt onze keukenbrigade ook visgerechten als op de huid gebakken zalm met bearnaise saus of een Surf en Turf gerecht; diamanthaas met kreeft en bearnaise saus. Eet u liever vegetarisch bereidt de keuken graag diverse groenten in de Josper. Zelfs voor kinderen kunt u een heerlijk biefstukje of zalm uit de Josper bestellen!