Afbeelding

De brunchbox

Maar hoe kun je ze verrassen? Kim heeft samen met haar team allerlei leuke dingen bedacht. Zo kun je een ontbijt laten bezorgen, een ontbijt of brunch zelf afhalen en desgewenst zelf bezorgen bij iemand óf een diner met meerdere gangen samenstellen. Het ontbijt bestaat onder meer uit verse jus, croissantjes, huisgerookte zalm, Griekse yoghurt met biologische granola én een vrolijk voorjaarsboeket in samenwerking met Fleurettes Nootdorp. “We maken er echt een feestje van, óók van de bezorging”, zegt Kim, die zelf ook in hoogst eigen persoon langs de deuren gaat. In de keuken aan de Kerkweg is het team ondertussen al dagen in de weer om de lekkerste Valentijndesserts uit de hoge hoed te toveren. Alle nagerechten zijn zelf bedacht. “We zijn nu bezig met een roze cheesecake met verse frambozen in de bodem en de hartvormige bavarois. Echt heel lekker. Wat je ook bestelt, het zal in Valentijnssferen zijn. We doen er zelfs een gratis rode tafelloper bij!”, zegt Kim enthousiast.

Afbeelding

Kok Dian Koning in de weer met de frambozen cheesecake

Bestellen
Ook leuk: een high tea in Valentijnssfeer, complete gourmetschotel, of gin tonic cocktailpakket bij een borrelplank. Maak deze Valentijn onvergetelijk voor je geliefde of dierbare: bestelsnel bij Grand Café 1837! Kijk voor de Valentijnsacties met alle uitgebreide mogelijkheden op de website. Bellen kan natuurlijk ook via 015-3108383. Graag bestellen vóór woensdag 10 februari.

Afbeelding

Borrelplank XL

Afbeelding

Gin tonic cocktailpakket

Een reactie op “Zaterdag 13 februari en zondag 14 februari

  1. Marian Kleijn zegt:

    Beste mensen van Grandcafé 1837,
    Afgelopen zondag maar ook nog de afgelopen dagen heerlijk genoten van het lekkers in de brunchbox. De mooie bos bloemen staat er nog prima bij.
    Onze complimenten voor jullie vindingrijkheid in deze barre tijden. Hopelijk kunnen we snel weer live wat komen eten of een drankje doen op jullie gezellige terras.
    Tot gauw!

Reacties zijn gesloten.