Wilt u een borrel met een informele, ontspannen sfeer? Bij deze aangeklede borrel heeft u de keuze uit een groot assortiment van koude en warme amuses. De samenstelling van de amuses wordt in samenspraak met u zorgvuldig gekozen, zodat dit naadloos aansluit op het gezelschap!

De opstelling van ‘de Boerenstal’ zal een combinatie zijn van statafels en lage zitjes of geheel statafels (afhankelijk van het aantal gasten). Onderstaand een tijdsindicatie:

Aanvang: 16.00 uur, 1ste amuse: 16.20 uur, 2de amuse: 16.50 uur, 3de amuse: 17.20 uur, 4de amuse : 17.50 uur, 5de amuse: 18.20 uur, 6de amuse : 18.50 uur, Einde : 19.00 uur.

U kunt de uitgebreide borrel zelf samen stellen. De keuze bestaat uit onderstaande amuses:

  • Gepofte tomaat (Josper), mozzarella en basilicum spietje
  • Mini kroketjes gevuld met Hollandse garnalen
  • Mini kroketjes gevuld met serranoham
  • Mini kroketjes gevuld met geitenkaas/rucola. Een combinatie van bovenstaande mini kroketjes is ook mogelijk.
  • Risotto bitterbal met truffelmayonaise
  • Loempia’s van uienchutney
  • Pinchos (ansjovis, kappertjesappel, cornichons)
  • Carpaccio met Grano Padano, truffelmayonaise, gesnipperde ui, mix van pitjes en rucola
  • Mini vitello tonnato met tonijnmayonaise, ui, pijnboompitjes en rucola
  • Mini carpaccio van Hollande tomaat, pesto en mozzarella
  • Geroosterde paprika (Josper) soep in glaasje
  • Geroosterde wortel (Josper) soep in glaasje
  • Tomatensoep in glaasje
  • Mosterdsoep in glaasje. Een combinatie van 2 soepen in dezelfde gang is mogelijk.
  • Rolletje iberico ham met anti boise
  • Bruchetta’s
  • Tonijn gerold in sesam en wakame
  • Crunchy sushi met wakamé
  • Eendenborst, rucola en teriyaki dressing
  • Garnalencocktail met gefrituurde gamba
  • Bonbon van gerookte zalm met een mousse van mierikswortel
  • In knoflook gebakken gepelde gamba’s (3 stuks) (Josper)
  • Mini broodje met Black Angus burger (Josper), cheddar kaas, tomaat, komkommer, ui en BBQ saus
  • Zalm, limoen crème, radijs, sesamtuille
  • Vitello tonnato met tonijnmayonaise op amuse lepel
  • Gegrilde entrecote (Josper) met uiencompote op amuse lepel

Garnalencocktail met gefrituurde gamba

Bovenstaande amuses zijn allen huisgemaakt. Per gang is een combinatie van vis en/of vlees mogelijk. Gedurende de kerstborrel minimaal 6 amuses per persoon. Een aantal amuses is bereidt in onze Josper; een Spaanse grilloven op 100% houtskool tot 400 graden. Amuses krijgen hierdoor een subtiele rooksmaak; een ware smaakbeleving!

Wij berekenen € 15,00 per persoon voor onbeperkt dranken, vanaf minimaal 100 personen. Minder dan 100 personen € 17,50 per persoon. De minimale besteding aan amuses is € 17,50 per persoon. Het drankenpakket bestaat uit: Heineken bier, Radler, Wieckse witte, 4 soorten 0.0% bieren, rode (Merlot/Cabernet Sauvignon), witte (Chardonnay/Pinot Grigio) en rosé (Pinot Grigio) wijnen, biologische Peeze koffie/cappuccino, Kusmi thee, jus d’orange, 2 biologische vruchtensappen en frisdranken. Binnenlands gedistilleerd: Jonge/oude jenever, vieux, bessenjenever, martini, advocaat, port en sherry.

Onze prijzen zijn inclusief BTW, bediening en zaalhuur.